«Εξάσφαιρος» Θρύλος με νέο χατ-τρικ Μήτρογλου

Σε τρομερή κατάσταση είναι ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σημείωσε ένα ακόμα χατ-τρικ (το 4ο φέτος) και ήταν ο πρωταγωνιστής της εύκολης νίκης των «ερυθρολεύκων» επί της Βέροιας με 6-0, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα υπόλοιπα γκολ για τους Πειραιώτες τα πέτυχαν ο Κάμπελ (2) και ο Μανιάτης.

Η «Βασίλισσα» του Βορρά παρότι είχε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με μακρινά σουτ, δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στους

γηπεδούχους.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Ολυμπιακός άρχισε με αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα σε σχέση με το ματς εναντίον της Άντερλεχτ. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι Χολέμπας, Παπάζογλου και Μετζανί, Φουστέρ.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και μόλις στο 7ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Μήτρογλου άνοιξε το σκορ έπειτα από προβολή του, σε σουτ του Μανιάτη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου και πάλι ο Ελληνας επιθετικός σκόραρε, αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπάζογλου.

Στη συνέχεια η Βέροια απείλησε με σουτ του Καλτσά, το οποίο απέκρουσε ο Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία (30′) να πετύχει τρίτο τέρμα από τα 11 βήματα, όμως ο Σαβιόλα νικήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι από τον Αναστασόπουλο.

Το ημίχρονο έκλεισε με τη Βέροια να φτάνει στην περιοχή του Ρομπέρτο, δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες φάσεις.

Στο 63′ ο Κάμπελ, ο οποίος είχε περάσει 2 λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το 3ο γκολ του Ολυμπιακού, έπειτα από πάσα του Φουστέρ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μανιάτης έκανε το 4-0. Στο 81′ ο Μήτρογλου έβαλε το τρίτο του γκολ στον αγώνα, με τον Κάμπελ ένα λεπτό αργότερα να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα», σημειώνοντας το τελικό 6-0.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης ( 71’ Γιαταμπαρέ), Παπάζογλου, Σαβιόλα (66’ Σέποβιτς), Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέβας, Μεντζανί, Βάις (61’ Κάμπελ)

Βέροια (Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (71’ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Οστοϊτς, Μρντακοβιτς (68’ Πλαβούκος), Ντα Κόστα, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Ελ Φάρντου, Γεωργιάδης

The post «Εξάσφαιρος» Θρύλος με νέο χατ-τρικ Μήτρογλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα