Έβαλε… φωτιά στο twitter και το διασκέδασε

Γυρνώντας στην… πιάτσα συναντάς δύο κατηγορίες ανθρώπων που απαρτίζουν τη λεγόμενη showbiz. Η πρώτη κατηγορία είναι οι «μη μου άπτου» ή αλλιώς «αποστειρωμένοι» και η δεύτερη οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να τσαλακωθούν, να προκαλέσουν, να… παίξουν το παιχνίδι που λένε και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει. Πανέξυπνη, όμορφη, ετοιμόλογη

και επιτυχημένη, δεν «μασάει» να απαντήσει ακόμα και στα tweet που της κάνουν κάποιοι μόνο και μόνο για να την τσιγκλήσουν. Για να χρησιμοποιήσουμε και την αργκό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η σέξι παρουσιάστρια του Star αρέσκεται στο να… τρολάρει στο twitter. Γιατί κάνουμε όλον αυτόν τον πρόλογο; Μα επειδή ξέσπασε θέμα με τα… πρόστυχα tweet της!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελεονώρα έγραψε: «Ε, κορίτσια, εσείς που τουιτάρετε για π@@ες και μ@@@ σαν να είστε αγοράκια είστε χειρότερες και από μένα που οι φίλοι με φωνάζουν Mπάμπη». Ε, δεν ήθελε και πολύ για να… πάρει φωτιά το twitter της από υποστηρικτές αλλά και από όσους είχαν αντίθετη άποψη με εκείνη. Κάποιοι, μάλιστα, την… τσιγκλούσαν είτε με ειρωνικά σχόλια είτε με σεξουαλικούς χαρακτηρισμούς.

Είπαμε, όμως, η παρουσιάστρια του Star είναι ακομπλεξάριστη –ίσως λίγο περισσότερο απ’ όσο αντέχουμε– και δεν δίστασε να απαντήσει:
«Τρέχω αύριο για Παπαδιαμάντη γ@@@ε μ@@@α! Δεν σ’ έβρισα! Δεν υπάρχουν βρισιές μόνο βρόμικα μυαλά», έγραψε σε ένα από τα tweet της, ενώ αυτά που προκάλεσαν τον πανικό ήταν: «Δεν την προφέρω, καλή μου. Μόνο την τρώω», «Καθόλου σεμνότυφη, καλέ μου. Εγώ τις π@@@ς δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση σε έναν «ακόλουθό» της που επέμενε να την… τσιγκλάει, γράφοντάς του: «Σοβαρεύεις μια γελοία συζήτηση που κάνω πριν πέσω για ύπνο απλά για να γελάσω». Και κάπου εκεί το show έλαβε τέλος, με την Ελεονώρα να γελάει, το twitter να ξενυχτάει, τους σεμνότυφους να… διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και εμάς να συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα