Έτσι κλείστηκε η μεγάλη συμφωνία του ΑΝΤ1 με το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά!

Οι πρώτες λεπτομέρειες από το «παρασκήνιο» της συνάντησης του Γιάννη Λάτσιου με το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά έρχονται ώρα με την ώρα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ραντεβού όπου κλείστηκε το μεγάλο deal της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε πριν από 25 ημέρες σε ένα από τα εστιατόρια του «Αστέρα». Ο Γιάννης Λάτσιος από την αρχή εξέφρασε στο ζευγάρι την επιθυμία του καναλιού να τους εντάξεις στο δυναμικό του και έτσι οι δύο παρουσιαστές δεν άργησαν

να πουν το μεγάλο ναι…! Φυσικά είχε προηγηθεί ένα ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ καλές συνθήκες.

Σε ότι αφορά τώρα το συμβόλαιο που υπόγραψαν οι δύο παρουσιαστές φαίνεται να είναι για δύο+ένα χρόνια εν’ω η εκπομπή τους πιθανόν να λέγεται «Πρωινό ΑΝΤ1 παρέα». H εκπομπή αναμένεται να έχει ένα συνδυασμό από ψυχαγωγία και ενημέρωση, δηλαδή ένα ανάλογο consept με αυτό που υιοθετεί ο σταθμός τα τελευταία χρόνια.

Ανοιχτό βέβαια παραμένει και το ενδεχόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας και την παρουσίαση ενός βραδινού talkshow.

Τι θα γίνει με την εκπομπή της Σταματίνας;

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται τώρα στο τι θα γίνει τελικά με την εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η παρουσιάστρια δεν έχει κάποιο συμβόλαιο με το κανάλι και όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη χρονιά είναι ανοιχτά.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star ξεκαθάρισε πως θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της και θα πάρει την καλύτερη απόφαση. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο ζευγάρι καλή επιτυχία στο νέο τους κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα