Έτοιμος ο Ατρόμητος για τη Νιούκαστλ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/8) η προετοιμασία του Ατρομήτου για την ιστορική αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ την Πέμπτη (23/8) για play off του Europa League.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο αυτό αγώνα και αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν το τελευταίο πριν το ματς χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Όσον

αφορά τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ιτάνζ, στην άμυνα οι Σκόνδρας (δεξιά), Γιαννούλης (αριστερά) Φυτανίδης-Λαζαρίδης το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Ινγκλέσιας, Δημούτσο, Μπρίτο και στην επίθεση θα είναι οι Μπέλιτς (δεξιά), Επστάιν (αριστερά) και Κούτσι (κορυφή).

Επίσης, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σουμπίνιο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα αγωνιστεί ο Μπέλιτς και ο Μπρίτο θα πάρει την θέση του δεξιά στην επίθεση με τον Σουμπίνιο να παίζει πίσω από τον Κούτσι.

Να θυμίσουμε στην αποστολή του Ατρομήτου είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Κούτσι, Μπρίτο και Σουμπίνιο.

Τέλος ικανοποιητική είναι η κίνηση των εισιτηρίων και όλα δείχνουν πως ο φίλαθλος κόσμος του Ατρομήτου θα δώσει εντυπωσιακό παρών γεμίζοντας το γήπεδο, ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα