Έτοιμος να ανανεώσει με τη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Μετά από αρκετούς μήνες διαβουλεύσεων, τελικά επήλθε συμφωνία μεταξύ του Ρονάλντο και του Φλορεντίνο Πέρεθ, για να ανανεώσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Το συμβόλαιο συνεργασίας θα επεκταθεί μέχρι το 2018. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Ρονάλντο, πριν το συνέδριο των μελών της ομάδας, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό της ανανέωσης

Οι πρώτες επαφές για επέκταση του συμβολαίου, πραγματοποιήθηκαν στα τέλη της σεζόν 2011-2012.

Από τότε η διαδικασία ανανέωσης έχει περάσει από χίλια κύματα, με αρκετές περίπλοκες περιπτώσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η μεγαλύτερη στιγμή τριβής μεταξύ Ρονάλντο και διοίκησης σημειώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2012, με τον Πορτογάλο άσσο να δηλώνει “λυπημένος”, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Κριστιάνο εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να ανανεώσει με τον σύλλογο. Στο τέλος της σεζόν, όμως, ο ατζέντης του Πορτογάλου διαμήνυσε στον Πέρεθ, ότι πρέπει να βρει τη σωστή “μέθοδο” για να ανανεώσει ο Ρονάλντο. Η σχέση τους καλυτέρευσε, με τον πρόεδρο της Ρεάλ να δηλώνει: “Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και με αυτόν σίγουρα θα κατακτήσουμε το 10ο ευρωπαϊκό μας”.

Να σημειωθεί πως θα γίνει γενναία αύξηση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της “βασίλισσας”.
Keywords
Τυχαία Θέματα