Πρεμιέρα για τον Θρύλο απέναντι στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports1)

Ο Ολυμπιακός, είναι η ομάδα που φέτος, όπως άλλωστε σχεδόν κάθε χρόνο, εμφανίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου! Λίγοι είναι αυτοί που εφέτος θα αμφισβητήσουν την ανωτερότητα σε κάθε επίπεδο των ερυθρολεύκων, οι οποίοι φέτος αναμένεται από άπαντες να… κάνουν περίπατο.

Καλλονή – Ολυμπιακός είναι η αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League

2013-14, με τους τυπικά γηπεδούχους να φιλοξενούν τους Πειραιώτες το βράδυ (21:30, Novasports1) της Δευτέρας (19/8) στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και μια πειστική εμφάνιση τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, στέλνοντας έτσι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι και ο φετινός τίτλος εξαρτάται ξεκάθαρα από τις διαθέσεις τους.

Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές και λίγο πριν το παιχνίδι θα κόψει τους τρεις προκειμένου να γίνει γνωστή η 18άδα για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να προτιμήσει τους εξής 11 για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού:

Ρομπέρτο στο τέρμα, Σαλίνο, Μανωλάς (αουτσάιντερ ο Μετζανί), Σιόβας και Χολέμπας στην άμυνα, με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του 29χρονου διεθνή αριστεροπόδαρου άσου να αφήνουν ανοιχτό παράθυρο στην ενδεκάδα για τον Λυκογιάννη. Φέισα, Μανιάτης και Ντομίνγκες θα είναι η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον ‘Τσόρι” να έχει πιο προωθημένο ρόλο. Δεξιά στην πτέρυγα της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάμπελ, αριστερά ο Βάις και στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα είναι ο Μήτρογλου έναντι του Σαβιόλα καθώς ο Αργεντινός θέλει λίγο καιρό ακόμη έως ότου φτάσει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν συνολικά οι Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης και Βάις.

Όσον αφορά την Καλλονή, η νεοφώτιστη στην Super League ομάδα της Μυτιλήνης φτάνει στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ δίχως κανένα απολύτως άγχος, όπως δηλώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ τις τελευταίες ημέρες. Άπειρη ομάδα αλλά με ενθουσιασμό και ένα σούπερ αποτέλεσμα στην Τούμπα (1-3) κόντρα τον ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλικό. Σε καλή κατάσταση και επικίνδυνη αν την υποτιμήσεις.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σιλιγαρδάκη, Κριπιντίρη και Περόνε, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γκάσιτς. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρουσιάσει ένα σύνολο με πολυπρόσωπο κέντρο προκειμένου να δυσκολέψει την δημιουργία παιχνιδιού από την πλευρά του Ολυμπιακού και να δυσκολέψει τους Πειραιώτες να πατήσουν στην περιοχή.

Ένα πιθανό σχήμα για την Καλλονή είναι αυτό με τους Χογκ ή Σιδεράκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ποντάνι, Αναστασιάδη, Λεάντρο και Λαμπρόπουλο στην άμυνα, τους Φαρίας, Γκαρθία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο και Καζάκη στην μεσαία γραμμή, με τον Μανούσο μοναδικό κλασικό προωθημένο σε ένα σύστημα 4-5-1. Στην αποστολή του συλλόγου της Μυτιλήνης μετέχουν συνολικά οι Σιδεράκης, Χογκ, Μαρσέλο, Φαρία, Λεάντρο, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Γάλας, Καζάκης, Βλαστέλλης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Λαμπρόπουλος, Γιουκαρής, Βαλιός, Μπουρούς, Χωριανόπουλος, Γκάσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα