Ερωτήματα για τους Προέδρους Δικαστών και Γιατρών…



Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οι δικαστικοί (πρέπει να) είναι πασίγνωστοι και αξιοθαύμαστοι για την ψυχραιμία και την ακριβολογία τους.

Όπως πρέπει ψύχραιμοι και ακριβείς να είναι και οι γιατροί…Οι δικηγόροι επιτρέπεται να λένε και κουβέντες παραπάνω για να τσιμπήσουν(κατά τον Σωκράτη) τα καπούλια της εξουσίας.

Το γράφουμε απευθυνόμενοι στον (πρώην μεν πάντα δε…) ανώτατο δικαστή κ.Κυριτ

σάκη,πρόεδρο σήμερα της επιτροπής ανταγωνισμού.

Είναι ψύχραιμος; Είναι ακριβολόγος;

Δίκαιος ως σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι όταν εκφράζετε. Όταν κάνει παραλείψεις βέβαια αδικεί

αλλά ας πούμε ότι η παράλειψη μπορεί να οφείλεται σε φόρτο εργασίας και όχι πρόθεση αδικίας.Και έχει κάνει ως σήμερα μεγάλες παραλήψεις.

Έχουμε ένα κίνητρο από το τελευταίο γράμμα που μας έστειλε να ψάχνουμε μήπως και έπαψε να είναι τόσο δίκαιος και όταν εκφράζετε.

Το ευθύ ερώτημα που θέλει ευθεία απάντηση από τον δικαστικό και μάλιστα ανώτατο.

Είναι θύμα του Καρτέλ και έντιμος ο Γιώργης Φλωράς; Με βάση ποιο ντοκουμέντο έγραψε τον εκτός πάσης πραγματικότητας αριθμό 2.200 που μας έστειλε;

Για να μην θεωρήσει ότι τον παγιδεύουμε συμπληρώνουμε ότι στο «Παρασκήνιο» Το Σάββατο θα δημοσιεύσουμε ένα κείμενο όπου κάποιος του χώρου του κ.Κυριτσάκη,πρόσωπο με ιδιαίτερη σημασία γράφει ότι « Ο μόνος έντιμος είναι ο κ.Φλωράς» και αναγνωρίζει ότι «είναι θύμα των Καρτέλ».

Θα του το εξηγήσουμε και δια ζώσας του κ.Κυριτσάκη αφού θα υποβάλλουμε αίτημα να τον επισκεφθούμε και είμαστε βέβαια ότι θα μας δεχθεί μετά χαράς.

Τώρα στο Γιατρό των Γιατρών. Η ψυχραιμία σώζει τη βασίλισσα λένε οι Άγγλοι και οι Έλληνες το συμπληρώνουν.Και η ψυχραιμία δεν εκθέτει τις Κυρίες.Καταλάβατε Μέγιστε Παππού της Ιατρικής.Αν δεν έχετε ψυχραιμία να τη βρείτε…

Keywords
Τυχαία Θέματα