Επίθεση σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Πυρά εξαπέλυσε κατά του Αντώνη Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Δημαράς κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κεφαλλονιά.

Για αντισυνταγματική συμφωνία έκανε λόγο, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Β΄Περιφέρεια Αθηνών,

ο οποίος κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: « προχώρησαν σε αντισυνταγματική συμφωνία προκειμένου να ψηφιστεί το μνημόνιο, με μοναδικό στόχο να διατηρήσουν τα μαγαζάκια τους και να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους έναντι των ευρωπαίων προϊσταμένων τους.»

Επίσης, πρόσθεσε: «Μεσοπρόθεσμα προγράμματα και εφαρμοστικοί νόμοι, αντί να απελευθερώσουν τη χώρα, με κοινή ομολογία Παπανδρέου και Σαμαρά, οδήγησαν στην απώλεια των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Ο Αντώνης Σαμαράς, πριν από το μνημόνιο έλεγε ξεκάθαρα όχι. Ήταν απλώς μια διαδικασία καθαρής συναλλαγής με τον Γιώργο Παπανδρέου για να κρατήσει ο καθένας το κόμμα του. Ακολούθως ο κ. Σαμαράς ψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους και τώρα ζητούν επαναδιαπραγμάτευση, λένε όμως ναι στις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Ποιες είναι αυτές οι δεσμεύσεις;»

Keywords
Τυχαία Θέματα