Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Βασίλης Σπανούλης;

Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τους ερυθρόλευκους φτάνει στο τέλος του και είναι γνωστό πως πολλές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τους τον “kill bill”.

Το όνομα του Σπανούλη είναι από τα πιο “καυτά” ονόματα στις μπασκετικές μεταγραφικές λίστες.

Γνωστό στοιχηματικό σάιτ δίνει σε όλους τους φίλους της την ευκαιρία να προβλέψουν που θα αγωνίζεται ο Kill Bill την επόμενη σεζόν, με την παραμονή του στον Ολυμπιακό να βρίσκεται

στις επικρατέστερες επιλογές (απόδοση 2.50), ενώ την ίδια στιγμή το σενάριο επιστροφής του στους Πράσινους πληρώνει απόδοση 100.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ομάδες που ανήκουν στη λεγόμενη «αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ» θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον φετινό MVP της ευρωλίγκα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά, αφού ο Kill Bill και ο μάνατζερ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποδόσεις, τις περισσότερες πιθανότητες, μαζί με το σενάριο παραμονής του Σπανούλη στους Ερυθρόλευκους, έχει η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα (πληρώνει 2.50).

Οι Καταλανοί έχουν διακαή πόθο την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης και μπορούν να προσφέρουν υψηλό συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη.

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα