Επεισόδια και προσαγωγές στο κέντρο της Πάτρας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στις κεντρικές πλατείες από αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με το thebest.gr, πριν από λίγοι δυο κάδοι είχουν παραδοθεί στις φλόγες στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Κορίθνθου στο κέντρο της Πάτρας. Οι αντιεξουσιαστές πέρεμειναν συγκεντρωμένοι στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας, ενώ έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή.

Αρχικά στις πλατείες Όλγας και Γεωργίου είχαν συγκεντρωθεί αντεξουσιαστές και ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο.

Λίγο πριν τις 9

το βράδυ, άρχισαν και πάλι τα όργανα με τους αντεξουσιαστές και τους αστυνομικούς. Οι αντεξουσιαστές, φορώντας κράνη άρχισαν να κλείνουν τους δρόμους με κάδους, στο ύψος της πλατείας Γεωργίου. Στη συνέχεια έφυγαν και κινήθηκαν προς το αστυνομικό μέγαρο όπου πέταξαν πέτρες και μολότωφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.

Ομάδα αναρχικών βρίσκεται συγκεντρωμένη στην πλατεία Όλγας, ωστόσο η αστυνομία λαμβάνει μέτρα πέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού, καθώς δεν αποκλείεται οι αντιεξουσιαστές να κατευθυνθούν προς τα εκεί, συμπαραστεκόμενοι στους προσαχθέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα