Κηδεύεται αυτή την ώρα ο 19χρνος-Ένταση νωρίτερα στην πορεία (ΦΩΤΟ)

Αρκετός κόσμος, κυρίως νέα παιδιά, με συνθήματα και πανό διαμαρτύρονται για τον άδικο χαμό του 19χρονου, ενώ αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το νεκροταφείο, όπου θα κηδευτεί ο άτυχος νεαρός.

«Εκδίκηση ζητάει η αλληλεγγύη, το όπλο των λαών» και «Καμία ανοχή στον κοινωνικό κανιβαλισμό» είναι μερικά από τα συνθήματά τους.

Εν τω μεταξύ, μικροένταση προκλήθηκε νωρίτερα, όταν αστικό λεωφορείο, που μετέφερε αρκετούς επιβάτες, στο ύψος της Παναγή Τσαλδάρη, σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι. Μερικοί από τους συγκεντρωμένους περικύκλωσαν

το όχημα και άρχισαν να το χτυπάνε, ως έκφραση οργής και αγανάκτησης για τον θάνατο του 19χρονου. Μάλιστα, κάποιοι πέταξαν πέτρες προς το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του, ενώ έγραψαν επάνω του με κόκκινο σπρέι και κεφαλαία γράμματα τη λέξη «δολοφόνοι».

Επίσης, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Παναγή Τσαλδάρη, λόγω της κηδείας του 19χρονου. Mε απόφαση της ΟΣΥ Α.Ε. έχουν σταματήσει τα δρομολόγια των τρόλεϊ 12, 24, 25 τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να διεξάγονται κανονικά μετά το τέλος της κηδείας.

Παράλληλα, για τη Δευτέρα 19/08, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Συγκοινωνιών στο σταθμό του μετρό Εθνική Άμυνα» με σκοπό – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – «να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και να σταματήσουν οι έλεγχοι των κεφαλοκυνηγών στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα