Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους 58 και οι άλλες κινήσεις της κεντροαριστεράς

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Συνεδρίασαν όλες οι ομάδες που απαρτίζουν κινήσεις που βρίσκονται στο κεντροαριστερό χώρο προκειμένου να βρούν κοινό βηματισμό. Από τις έξι κινήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετείχαν οι πέντε ενώ έλλειπε η κίνηση του κ. Γ. Φλωρίδη που ονομάζεται κοινωνικός σύνδεσμος. Οι άλλες που πήγαν μέρος στη συγκέντρωση που έγινε σε γραφεία του δήμου Αθηναίων ήταν , Π80, Νέοι Μεταρρυθμιστές, Πολιτεία 2012, Πρωτοβουλία Β, και η κίνηση Μπροστά.

Ο στόχος όλων ήταν η ανταλλαγή απόψεων αλλά

και ο συντονισμός που θα πρέπει να υπάρξει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη δημοσιοποίηση του κειμένου των 58. Οι περισσότερες κινήσεις έχουν βγάλει ήδη κείμενο που στηρίζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Μετά από εκτενή διάλογο μεταξύ τους αποφάσισαν να στείλουν στην πρωτοβουλία των 58, μια άτυπη επιστολή, με την οποία θα τους προτείνουν την κοινή και συντονισμένη δράση μεταξύ τους , έτσι ώστε να αναληφθούν κοινές και όχι αποσπασματικές πρωτοβουλίες από εδώ και στο εξής και με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του χώρου.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι: Σφικάκης Πέτρος, Τούντας Γιάννης, Κατσαντώνης Δημήτρης, Βλάχος Παναγιώτης, Δρούζιας Χρήστος, Διακουλάκης Νίκος, Παλάντζας Λάμπρος.

The post Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους 58 και οι άλλες κινήσεις της κεντροαριστεράς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα