Ενδιαφέρεται για Μεντί ο Αστέρας Τρίπολης

Για την απόκτηση του Τζάκσον Μεντί ενδιαφέρεται ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα του 25χρονου Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, βασικό στέλεχος του οποίου υπήρξε το τελευταίο 1,5 έτος.

Ο 25χρονος Αφρικανός αγωνίστηκε στους Βοιωτούς (κατέγραψε 43 «ενδεκαδάτες» συμμετοχές) κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να παίξει άνετα και ως στόπερ. Ακριβώς επειδή είναι διπλοθεσίτης στα μετόπισθεν, βρίσκεται στο στόχαστρο του Αστέρα και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες

μέρες οι διοικούντες να μπουν στο ψητό κάνοντας συγκεκριμένη πρόταση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μόνο «φλερτ» με τον Μεντί που έχει αγωνιστεί σε Χάνσα Ρόστοκ (β’ ομάδα), Φράιμπουργκ, Γκρενόμπλ και Αζαξιό. Σημειωτέον, ο ύψους 1.92 μ. αμυντικός έχει και δύο συμμετοχές και με την εθνική ομάδα της χώρας του, πριν από τρία χρόνια. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Λεβαδειακός του έκανε πρόταση ανανέωσης (με μειωμένες αποδοχές), την οποία και απέρριψε.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Αντριαν Λουσέρο, το όνομα του οποίου παραμένει στη λίστα, ενώ όπως έχουμε αποκαλύψει, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου. Εφόσον ο νεαρός μέσος μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι ο Αστέρας θα φουλάρει για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Πηγή: sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα