Ένας κροκόδειλος έβγαλε κυβέρνηση στην Αυστραλία

Είναι τρελοί εκεί στην Αυστραλία ή κάτι ξέρουν; Ένας κροκόδειλος – μάντης αν και βρίσκεται σε αιχμαλωσία, αλλά «προέβλεψε» ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, Κέβιν Ραντ, θα ηττηθεί στις βουλευτικές εκλογές του Σαββατοκύριακου.

Πρόκειται για τον «Μεγάλο Ουέντελ», μήκους 5,5 μέτρων, που φιλοξενείται στο ενυδρείο του Ντάργουιν, ο οποίος αγνόησε δύο φορές το γεύμα από κρέας που του προσφέρθηκε δεμένο πάνω στην προεκλογική αφίσα του Ραντ και επέλεξε το κρέας που συνόδευε την αφίσα του ηγέτη των Φιλελευθέρων Τόνι

Άμποτ.

O κροκόδειλος μπορεί ασυνείδητα να επέλεξε το γεύμα της αφίσας της αντιπολίτευσης, βαδίζει, όμως, στα «νερά» των δημοσκοπήσεων, που δίνουν προβάδισμα στον Άμποτ.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Essential Research οι συντηρητικοί του Άμποτ κερδίζουν το 52% της ψήφου, ενώ οι Εργατικοί το 48%.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον Ουέντελ που κλήθηκε να επιλέξει νικητή εκλογών από τότε που «ανέλαβε τα καθήκοντα» του προκατόχου του, ο οποίος είχε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010.
Keywords
Τυχαία Θέματα