Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Λαζαρίδης!

Την «θεωρία των δύο άκρων», επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως «επιχείρημα» ο Κώστας Μαρκόπουλος της ΝΔ, σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, παρόλο που κορυφαία στελέχη της συγκυβέρνησης έχουν τοποθετηθεί αρνητικά ως προς αυτήν και την έχουν χαρακτηρίσει ως απαράδεκτη.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη ΝΔ, προτίμησε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στη συζήτηση για το πως έφτασαν κάποιοι ψηφοφόροι να προτιμήσουν την Χρυσή Αυγή,

σε μια πιθανή προσπάθειά του να αλιεύσει κάποιες ψήφους από την εκλογική κατάρρευση της νεοναζιστικής οργάνωσης, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αντέδρασε έντονα στην αναπαραγωγή της «θεωρίας των δύο άκρων» και απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το στούντιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, «άδειασε» και αυτός με τη σειρά του τον Κώστα Μαρκόπουλο, απορρίπτοντας τη «θεωρία των δύο άκρων», αναφέροντας ότι αυτά τα λένε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Τάκης Μπαλτάκος, οι οποίοι είναι και σύμβουλοι του πρωθυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα