Ένα τραγελαφικό, ατυχές και βλακώδες βίντεο για τις σχολικές κοπάνες!

Η ΜΚΟ «Learn for Life Foundation», δημιούργησε ένα βίντεο με στόχο να αποτρέψει τους μαθητές και τις μαθήτριες στην Αυστραλία από το να κάνουν κοπάνα! Με τον τίτλο «Set Yourself Free» (=Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο), υποτίθεται πως ειρωνεύεται τις μαθητικές κοπάνες ότι κάθε άλλο παρά «απελευθερώνουν» τον ταλαιπωρημένο μαθητή και επιχειρεί να δώσει ένα ηθικό δίδαγμα στους μαθητές πως το σκασιαρχείο… σκοτώνει!

Ναι καλά διαβάσατε! Αφού λοιπόν 4 μαθητές (2 αγόρια και 2 κοπέλες που

είναι μάλιστα ζευγάρι!) το σκάνε από το σχολείο με ένα βανάκι, με τους καθηγητές κυριολεκτικά να τους… κυνηγούν, αποφασίζουν να πάνε για ένα μπάνιο στην παραλία! Έτσι λοιπόν, στην αρχή του βίντεο, παρουσιάζεται μια… εξιδανικευμένη κοπάνα, όπου στην πραγματικότητα, τα μισά άμα γίνονταν, τότε… χαλάλι της! Μια υπέροχη ηλιόλουστη πλαζ, μπίρες, ερωτικό πάθος, κυνηγητό και διάθεση για ζωή από τους μαθητές! Είναι η φάση που απορεί κάποιος αν το βίντεο είναι υπέρ ή κατά του σκασιαρχείου και ξανακοιτάει τον τίτλο μήπως και δεν κατάλαβε καλά… Ε κάπου εκεί σκάει η… βόμβα!

Για άλλη μια φορά, διαβάσατε καλά και το ότι δεν βάλαμε εισαγωγικά, δεν είναι τυχαίο! Οι μαθητές είχαν πάει σε μια παραλία… ναρκοπέδιο κατά κυριολεξία! Ξέρετε σε μια από τις πολλές που υπάρχουν – να έχετε τον νου σας! Έτσι λοιπόν, αρχίζουν ο ένας πίσω από τον άλλο να βρίσκουν τραγικό θάνατο, με ιδιαίτερα ανατριχιαστικές σκηνές (ακρωτηριασμένα χέρια και αιματηρούς θανάτους) που θυμίζουν ταινία splatter! Άρα το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι; Ότι οι κοπάνες είναι υπέροχες, φτάνει να επιλέγεται η σωστή παραλία ή να διαβάζονται οι προειδοποιητικές ταμπέλες.

Σημείωση:Η συντακτική ομάδα του paraskhnio.gr ασφαλώς και δεν τάσσεται υπέρ της σχολικής κοπάνας. Απλά θεωρούμε πως θα ήταν προτιμότερο το βίντεο να υποδεικνύει πως το σκασιαρχείο είναι επιβλαβές λόγω των μαθητικών κενών και της δυσαναπλήρωσης των διδακτικών ωρών που θα αφήσει πίσω τους μαθητές πριν από τις εξεταστικές περιόδους, παρά τον κίνδυνο να… τιναχτούν τα μυαλά τους στον αέρα! Με το βίντεο αυτό δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις!

The post Ένα τραγελαφικό, ατυχές και βλακώδες βίντεο για τις σχολικές κοπάνες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα