Έλεος με τους Φαρισαίους του «πόθεν αίσχος»

Του Γιάννη Ντάσκα

«Πόθεν αίσχος» είναι ο επιτυχημένος σημερινός τίτλος των «ΝΕΩΝ». Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στους προηγούμενους τίτλους των αντίστοιχων ημερομηνιών προηγούμενων ετών για το ίδιο θέμα.Και τότε ήταν η λέξη «ΑΙΣΧΟΣ» συνθετικό για να καταγγελθεί η υποκρισία της δήθεν έρευνας του « πόθεν».

Ο Πρετεντέρης, ο Τσουκαλάς και οι δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες

Πρωταγωνιστές κυρίως πολιτικοί, επιχειρηματίες κάθε είδους ,αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι που ενώ είναι επιχειρηματίες και ζάμπλουτοι βάζουν τον εαυτό τους δίπλα στα απλά και με φτωχότατα η μέτρια οικονομικά των χιλιάδων

άλλων μελών της ΕΣΗΕΑ. Και κάθε μέρα απο τηλεοράσεις,ραδιόφωνα, σαϊτ, μπλογκς, εφημερίδες ακούγεται και γράφεται η φράση «εμείς οι δημοσιογράφοι». Και την εκστομίζουν εκείνοι που παίρνουν δέκα χιλιάδες ευρώ το χρόνο αλλά και εκείνοι που παίρνουν ….εξήντα και ενενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα με το κόλπο των…εταιρειών!

Σήμερα ο πρωί ένας κρατικοδίαιτος μεγαλοδημοσιογράφος στηλίτευε τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη (άγνωστός μας) για το ακίνητο που αγόρασε στο Λονδίνο για 1,3 εκατομμύρια ευρώ το 2010. Ο Μηταράκης εργάστηκε σε Τράπεζες κ.λπ και πάντως κακώς αγόρασε το σπίτι, ενώ γνώριζε ότι θα γίνει κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα σε καιρούς φτώχειας.
Εάν τον Μηταράκη στηλιτεύσουν φτωχοί και δημοσιογράφοι των χιλίων (έστω) ευρώ το μήνα, μαζί τους.

Ο κρατικοδίαιτος όμως που τον στηλίτευσε και δήλωσε και σήμερα για πολλοστή φορά στέλεχος της Αριστεράς έπαιρνε για χρόνια απο την κρατική τηλεόραση πάνω από μισό εκατομμύριο το χρόνο .Τα χρήματα που έδωσε ο Μηταράκης για το ακίνητο εκείνος τα εισέπραττε απο το κράτος σε δυο χρόνια και είχε και περίσσευμα…

Ακόμα περισσότερα,σχεδόν όσο το διαμέρισμα του Μηταράκη, έπαιρνε κάθε χρόνο και για χρόνια απο το κράτος ο κολλητός του “Αριστερού” , ο οποίος ΔΕΝ είναι αριστερός και γιαυτό ειρωνεύεται τον Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ (του χρειάζεται η ειρωνεία αλλά όχι απο τον συγκεκριμένο Φαρισαίο…) για το ιλιγγιώδες ποσό που πήρε “με μαθηματικό τύπο”!

Έτσι συντηρείται αυτή η διεφθαρμένη εξουσία. Με τέτοιους εισπράκτορες κρατικού η “διαφημιστικού” χρήματος.Με αυτό έγιναν κροίσοι και παριστάνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τους υπερασπιστές των φτωχών και άνεργων…

Πριν χρόνια ο Γ. Πρετεντέρης μας χλέυαζε στο ΒΗΜΑ με τη φράση «ο σύγχρονος Σπάρτακος Γιάννης Ντάσκας» και δίπλα του χασκογελούσαν οι Άκηδες, Παπαντωνίου, ΑλογοσκούφηδοΠαπαθανασίου και λοιποί του ιδίου συναπαντήματος των Βορείων Προαστείων,της Μυκόνου κλπ…Σήμερα ως και ο ζάμπλουτος Πρετεντέρης παριστάνει τον υπερασπιστή των φτωχών και αγανακτεί απο το το « ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ».

Έτσι δυστυχώς γίνεται χρόνια τώρα στις Μπανανίες με την κάστα των Φυλάρχων…
Κάπου,κάπου γράφεται στους τοίχους των μπανανιών “Το πάθος για το χρήμα σε κάνει…κλπ” η “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι…»

The post Έλεος με τους Φαρισαίους του «πόθεν αίσχος» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα