«Ελάτε να σας εκπαιδεύσουμε» – Κάλεσμα της κ. Γεννηματά προς τις ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις!

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε στις Ειδικές Δυνάμεις ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης η Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά, παρέστη σήμερα στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) συνοδευομένη από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του Ιρακινού Υπουργείου Άμυνας, Στρατηγού Mohan Hafith Fahad Al – Frage, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Η κα Γεννηματά

δήλωσε εντυπωσιασμένη από την επίδειξη και συνεχάρη τον Α/ΓΕΣ και τους άντρες των Ειδικών Δυνάμεων, για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητά τους.
Απευθυνόμενη στον Γενικό Γραμματέα του Ιρακινού Υπουργείου Άμυνας, σημείωσε ότι η Ελλάδα θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει το Ιράκ, να ξεπεράσει τα δεινά του πολέμου.

«Είχατε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε την εμπειρία, την ικανότητα και την τεχνογνωσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράκ», σημείωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα