Έκλεισε στη Φούλαμ ο Μπόατενγκ

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ έχει τελειώσει για τους ερυθρόλευκους, δεν διεκδικούν πια την απόκτηση του αλλά ο πειραϊκός σύλλογος δεν θα αφήσει να περάσει έτσι απλά το θέμα, καθώς ο Αφρικανός χαφ με την απρεπή συμπεριφορά του έχει προσβάλει πολύ τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος εδώ και εβδομάδες από το Ρέντη, είχε υπογράψει προσύμφωνο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός

έως το τέλος τη φετινής σεζόν, έκανε προπονήσεις κανονικά με τους ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα, αλλά εδώ και πολλές μέρες απουσιάζει από την Ελλάδα. Υπάρχει άλλωστε η φήμη πως ο Γκανέζος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φούλαμ, επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Σύμφωνα με το sport24.gr, την φημολογία αυτή, μάλιστα, ήρθε να την επιβεβαιώσει και ένας συμπατριώτης δημοσιογράφος-φίλος του Ντέρεγκ Μπόατενγκ, ο οποίος με δήλωση του επεσήμανε πως ο 30χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής του έχει εκμυστηρευτεί πως όντως έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φούλαμ, τονίζοντας του με βεβαιότητα πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις:

Δικαστικά κινείται ο Ολυμπιακός για Μπόατενγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα