Έκλεισε Σκόνδρα και Σάμαρη ο Ολυμπιακός

Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν 2012-13, η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε πριν 1μιση μήνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό έχουν σταματήσει τον προγραμματισμό και δεν σκέφτονται το μέλλον. Κάθε άλλο…

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται καθημερινά με τα αγωνιστικά θέματα, ενώ η διοίκηση εκτός απ’ αυτά, έχει στο μυαλό της και την δημιουργία μιας ακόμη πιο δυνατής

και ανταγωνιστικής ομάδας τους επόμενους μήνες.

Μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους οργανωμένους οπαδούς παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη το καλοκαίρι, όμως ξεκαθάρισε πως όλα θα διορθωθούν και άπαντες δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, αναφέρθηκε επίσης και στους νέους Έλληνες παίκτες που αναδεικνύονται τη φετινή σεζόν (Μανωλάς, Σιόβας κτλ), κάτι που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και όπως και να το κάνουμε είναι ένα άκρως ελπιδοφόρο μήνυμα.

Στον Ολυμπιακό έχουν πει πολλές φορές πως σκοπεύουν στην ελληνοποίηση της ομάδας κι αυτό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ήδη οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, πριν καλά καλά φτάσει ο Γενάρης και ξεκινήσει η νέα μεταγραφική περίοδος, έχουν κλείσει δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την πατρίδα μας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο πρώτος είναι μόλις 22 χρονών αλλά φορά το περιβραχιόνιο του Ατρομήτου και είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Περιστερίου αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο δεύτερος είναι 23 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά τη φετινή σεζόν έχει μόλις μια συμμετοχή.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές με σπουδαίο ταλέντο, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ιδιαίτερα ο Σκόνδρας είναι ίσως ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας της Superleague και σε περίπτωση που φύγει ο Τοροσίδης, θα είναι μια εξαιρετική λύση! Θυμηθείτε την πολύ καλή εμφάνιση του 22χρονου στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα καταλάβετε γιατί οι Πειραιώτες τον απέκτησαν…

Όπως και να ‘χει πρόκειται για δύο πολύ καλές κινήσεις, που ρίχνουν το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, ανεβάζουν την ποιότητα και ενισχύουν το ελληνικό στοιχείο, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” αναμένεται να βρεθεί σήμερα Πέμπτη στου Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, για να τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια και να τους ξεκαθαρίσει τι θέλει απ’ αυτούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών,είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο προπονητικό Κέντρο της ομάδας, σε συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή:www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα