Εκδίκηση από τον Ολυμπιακό θέλει να πάρει η Άντερλεχτ

Να εκδικηθεί τον Ολυμπιακό θέλει η Άντερλεχτ

Αν και είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Άντερλεχτ μόνο αδιάφορη δεν θα έρθει στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καθώς θέλει να πάρει εκδίκηση!

Μετά τον προπονητή των Βέλγων, Τζον Φαν Ντε Μπρομ και ο μέσος της ομάδας, Γκιγιόμ Ζιλέ έδειξε ότι έχει ακόμα στο… μυαλό του την ήττα από τους

«ερυθρόλευκους» για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League, όταν και η ομάδα του είχε χάσει με 0-3.

Η Άντερλεχτ αποκλείστηκε από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά τόνισε πως έδειξε ότι αξίζει να παίζει στο Champions League και ότι θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ολυμπιακό.

«Εξαιρώντας το 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα για να παίζουμε στη διοργάνωση, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, όπως η έλλειψη εμπειρίας και μας κόστισε, καθώς δεχθήκαμε αρκετά γκολ για αυτόν τον λόγο. Το τελευταίο παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ποιος εκ των Ολυμπιακού και Μπενφίκα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για ότι συνέβη στο γήπεδο μας, καθώς δεν αξίζαμε να χάσουμε», επεσήμανε ο 29χρονος παίκτης.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, δήλωσε απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε η ήττα συγκρίνοντας το ματς με αυτό κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας στις Βρυξέλλες. «Είναι απογοητευτικό να χάνεις με γκολ στο 90ο λεπτό, έχοντας δώσει τα πάντα, προσπαθώντας για τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν(χθες) ισάξιοι με την Μπενφίκα, αλλά χάσαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Είναι απίστευτο, διότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και όμως πέτυχαν τρία γκολ. Συνέβη ό,τι και με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας και είναι απογοητευτικό. Την περασμένη σεζόν μαζέψαμε πέντε πόντους στον όμιλο του Champions League, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω να ολοκληρώσουμε καλά την προσπάθεια μας κόντρα στον Ολυμπιακό», κατέληξε ο Ζιλέ.

The post Εκδίκηση από τον Ολυμπιακό θέλει να πάρει η Άντερλεχτ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα