Εκατομμύρια σε μαύρες σακούλες για ξέπλυμα, αλλά τοκογλυφία γιοκ!

Του Γιάννη Ντάσκα

Αποκαλύψεις τώρα για το κύκλωμα τοκογλυφίας στο οποίο φέρεται εμπλεκόμενος ο πρώην υφυπουργός και πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο «Πόρτο Καράς» Γιάννης Ανθόπουλος.
Ένας εκ των μηνυτών ο κ.Κατακαλίδης υποστήριξε ότι ο πρώην υφυπουργός είχε εμπλοκή ενώ ήταν και υφυπουργός και επικεφαλής της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο Ανθόπουλος ζητούσε να ξεπλυθούν 50 εκατομμύρια ευρώ.Να μεταφερθούν με τσάντα και να τα ανταλλάξει με τραπεζικές επιταγές

ο κ.Κατακαλίδης.
Ο υφυπουργός αρνείται,η Δικαιοσύνη ,όμως πίστεψε τους μηνυτές βάζοντας όρους για να μην τον προφυλακίσει αλλά στη συνέχεια να μην εκπλαγείτε καθόλου αν όλοι φύγουν αγκαλιασμένοι από το δικαστήριο και φυσικά όλοι δικαιωμένοι.
Αυτή η εικόνα δόθηκε σήμερα σε εκείνο που είχε εμφανισθεί ως μέγα σκάνδαλο τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη και στηρίζεται σε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και σύζυγος της Δέσποινας Βανδή Ντέμης Νικολαίδης είπε σήμερα στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης ,όπου άρχισε η δίκη ότι όχι μόνο δεν υπήρξε θύμα τοκογλυφίας αλλά αντίθετα υπήρξε πρόσωπο που ευεργετήθηκε!
Η πρόεδρος του δικαστηρίου φάνηκε να εκνευρίζεται λέγοντάς του ότι άλλα κατέθεσε στην Αστυνομία και ο ίδιος και άλλοι,όπως ο πρωταγωνιστής των ΑΜΑΝ Αντ.Κανάκης. Όμως ο Ντέμης επέμενε ότι όλα έγιναν προς όφελός του ο κ.Κανάκης δεν εμφανίστηκε.
Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση συγκλόνισε με τις απομαγνητοφωνημένες κασέτες αλλά και όταν επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με τα πιο γνωστά καταστήματα πήδηξε από τον τελευταίο όροφο παραλιακής πολυκατοικίας και κομματιάστηκε.
Κάποιοι λένε ότι δεν πήδηξε ακριβώς μόνος του(…) αλλά εν τέλει ίσως προκύψει ότι πήδηξε καθώς χόρευε ευχαριστημένος με όσα συνέβαιναν γύρω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα