Έκανε το 1-0 η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιβλητική και πειστική εμφάνιση επιβλήθηκε 89-78 της Κάχα έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Βάσκους.

Οι Ρώσοι που έπιασαν τους 90 πόντους δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και επιβλήθηκαν με 11 πόντους διαφοράς των Ισπανών.

Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους, ήταν ο Σόνι Γουίμς που είχε 19 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ ο Τεόντοσιτς πρόσθεσε 17 με 5 ασίστ, ενώ άλλους 16 είχε

ο Νέναντ Κρστιτς, όσους είχε και ο Σάσα Κάουν.

Ο Κοζέρ με 17 και ο Νοσιόνι με 16 ήταν οι μόνοι που το πάλεψαν για τους Βάσκους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παρέσυρε την ομάδα του σε ένα έξοχο πρώτο μέρος. Ο Σέρβος γκαρντ είχε 14 πόντους, τρεις ασίστ και δύο ριμπάουντ στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και η Κάχα Λαμποράλ ήταν αδύνατο ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό του.

Έτσι η διαφορά με την πάροδο του χρόνου μεγάλωνε. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ρωσική ομάδα προηγήθηκε ακόμα και με δέκα πόντους για να κλείσει η διαφορά στην πρώτη περίοδο στο 26-19.

Όμως η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κάχα να συνέλθει και στην δεύτερη περίοδο ανέβασε την διαφορά ακόμα και στους 16 πόντους (49-33) για να κλείσει το πρώτο μέρος με 50-35.

Οι Βάσκοι αδυνατώντας να πλησιάσουν το καλάθι, όπου οι Κρστιτς και Κάουν κυριάρχησαν αναλώθηκαν σε τρίποντα και σημείωσαν μόλις ένα σε 12 προσπάθειες σε όλο το πρώτο μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα