«Είμαι έγκυος, το ίδιο και ο φίλος μου»! (φωτό)

Επιμέλεια: Φωτεινή Παπαδάκη

Ο Μάικλ Ντόουνταλ έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης! Κάθε πρωί έχει ναυτίες, εξάψεις και πρησμένη κοιλιά κι όλα αυτά επειδή η κοπέλα του Αμάντα Μπένετ είναι έγκυος…

Ο 25χρονος Μάικ πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Κουβέιντ, στο οποίο ένας άνδρας βιώνει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τη γυναίκα, γνωστό και ως «συμπαθητική εγκυμοσύνη».

Η Αμάντα λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι δίνουν περισσότερη προσοχή στη δική του κατάσταση, παρά στην δική μου»!

Ο Μάικ φρόντιζε τη γυναίκα του, καθώς υπέφερε από πρωινή αδιαθεσία-μέχρι που άρχισε να νιώθει

κι εκείνος το ίδιο!

Στην αρχή η Αμάντα πίστευε πως την κοροϊδεύει, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβε πως ο Μάικ δεν αστειεύεται, όταν μάλιστα άρχισε να τρέχει στην τουαλέτα μετά το πρωινό ξύπνημα.

Ο Μάικ εξομολογείται πως όταν άρχισε να νιώθει ζαλάδες και αδιαθεσία κάθε πρωί, η Αμάντα άρχισε να τον παίρνει στα σοβαρά.

Όταν τα συμπτώματα του Μάικ, όπως εξάψεις, ζαλάδες, ναυτία, πρησμένη κοιλιά, εξάντληση, κατακράτηση υγρών και όρεξη για συγκεκριμένα φαγητά, έγιναν όλο και πιο σοβαρά συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, ο οποίος και του διέγνωσε πως πάσχει από το σύνδρομο Κουβέιντ, του οποίου οι πάσχοντες βιώνουν έντονα μια μορφή εγκυμοσύνης, που βέβαια είναι στη φαντασία τους.

Όπως λέει ο Μάικλ: Η εξάντληση είναι το χειρότερο, βέβαια ούτε η καούρα, οι πονοκέφαλοι και η μεγάλη κοιλιά, μου είναι ευχάριστα.

«Με τις κράμπες, την καούρα, τους πονοκεφάλους και τη συνεχή εξάντληση, άρχισα να σέβομαι και να καταλαβαίνω περισσότερο αυτό που περνούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους», εξομολογείται ο ίδιος.

Όπως λέει η Αμάντα: Ξυπνάει συχνά το πρωί και παραπονιέται πως νιώθει άρρωστος. Οι φίλοι μας τον κοροϊδεύουν γι΄ αυτή την ψεύτικη εγκυμοσύνη. Κάποιοι άλλοι όμως λένε πως είναι επειδή με αγαπάει τόσο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα