Εγκαίνια στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος – «Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανασυναντηθούμε»

Εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή πάνω απο 180 άτομα, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της « Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου.

«Για αυτό το κόμμα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η “Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”, ιδρύθηκε για να συμμετάσχει στην συγκρότηση του πόλου. Μια συγκρότηση που πρέπει να γίνει με τρόπο ευθύ και όχι μέσω αντιπροσώπων».

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε επίσης την αναγκαιότητα της κοινής πορείας όλων των δυνάμεων του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κέντρου. Ιδιαίτερα για την ΔΗΜΑΡ, αναφέρθηκε στην κοινή πορεία στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις που ήδη δημιουργούνται και αξιοκρατικές επιλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανέφερε ότι δεν πιστεύει στην θεωρία των δύο άκρων, ούτε θεωρεί ότι πρέπει σήμερα να επιζητούνται πολιτικές άρτου και θεαμάτων. «Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι μια καλή κυβέρνηση. Δεν έχει σχέδιο για τη χωρά, για την έξοδο απο την ύφεση. Δεν μπόρεσε παρά τις δεσμεύσεις της απο την εποχή του Ζαππείου να εξεύρει και να νομοθετήσει ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα” .

Για το ΠΑΣΟΚ, είπε πως «η ηγεσία του, απο την μια εμφανίζει ένα αόριστο πρόγραμμα υποσχέσεων ως κυβερνητική σύγκλιση μακράς πνοής με τη ΝΔ, και από την άλλη προσπαθεί δήθεν για την ενότητα της Κεντροαριστεράς μέσα απο την συνυπογραφή στελεχών του στην κίνηση των 58». «Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανασυναντηθούμε, όμως τώρα πρυτανεύει η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων για τη χώρα. Η χώρα, χρειάζεται σχέδιο για την έξοδο απο την κρίση ,την παράκαμψη της γραφειοκρατίας. Γενικά η Κυβέρνηση θέλει να κυβερνήσει μέσω των διλημμάτων του νόμου και της τάξης και των θεωριών φόβου περί των δυο άκρων. Η χωρά όμως χρειάζεται πολιτικές και πολιτικούς ευθύνης. Η χώρα δεν θα πτωχεύσει. Υπάρχουν προγραμματικές πολιτικές αρκεί να υπάρχει βούληση. Είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων η χώρα να βγει από την κρίση».

Πηγή: egiakoumis

The post Εγκαίνια στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος – «Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ θα ξανασυναντηθούμε» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα