Έχασε τη μάχη όχι τον πόλεμο ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Καβάνι στο 90′. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους αφού ήταν κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από το «Παρκ ντε πρενς».

Το σκορ άνοιξε ο «Ίμπρα» στο 7′ αλλά οι παίκτες του Μίτσελ ισοφάρισαν με τον Κώστα Μανωλά. Η κόκκινη που δέχθηκε ο Βεράτι στο 46′ ήταν κομβικό σημείο

αλλά και ο τραυματισμός του Μήτρογλου που δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα τους. Το γκολ του Καβάνι στο 90′ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Πειραιωτών για πρόκριση από την 5η αγωνιστική. Πάντως παρά τη νίκη της Μπενφίκα μέσα στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός με νίκη στο Καραϊσκάκης επί της αδιάφορης Άντερλεχτ παίρνει αυτόματα την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση έχοντας αυτοπεποίθηση αλλά σε μια φάση ολιγωρίας δέχθηκε το γκολ.

Ο Φαν ντερ Βιλ που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Ολυμπιακού σέντραρε, ο Μπονγκ δεν μπόρεσε να διώξει και με πλασέ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 1-0 σε ένα παιχνίδι πολύ σπουδαίο για τον ίδιο αφού συμπληρώνει 100 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 12 ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κώστα Μήτρογλου όπως και στο 34′ αλλά ο Σιρίγκου είπε και πάλι όχι στον Έλληνα επιθετικό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Ρομπέρτο, Μπονγκ, Σιόβας, Μανωλάς, Σαλίνο, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Γκολ: 7′ Ιμπραΐμοβιτς, 80′ Μανωλάς, 90′ Καβάνι

Αλλαγές: 46′ Μπονγκ (στη θέση του ο Βάις), 57′ Σαλίνο (στη θέση του ο Τσόρι Ντομίνγκες), 77′ Κάμπελ (στη θέση του ο Σαβιόλα)

Κόκκινη κάρτα: Βεράτι 46′

Το άλλο ματς του ομίλου: Άντερλεχτ – Μπενφίκα 2-3

Η Βαθμολογία:

Παρί Σεν Ζερμέν 13

Ολυμπιακός 7

Μπενφίκα 7

Άντερλεχτ 1

Δείτε το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ΕΔΩ.

Δείτε την κόκκινη του Βεράτε ΕΔΩ.

Δείτε το γκολ του Μανωλά ΕΔΩ.

Δείτε το γκολ του Καβάνι ΕΔΩ.

The post Έχασε τη μάχη όχι τον πόλεμο ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα