Ε, όχι και υιοθεσία βρεφών από ομοφυλόφιλους!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Eνα παιδί σε ηλικία μηνών βρίσκεται σε ένα ίδρυμα. Από εκεί το υιοθετεί ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων. Το παιδί μεγαλώνει σε άγονο περιβάλλον και όταν ενηλικιώνεται καταθέτει αγωγή σε βάρος του Κράτους με αιτιολογικό ότι επέτρεψε την υιοθεσία ανεξαρτήτως ηλικίας και εκείνο χωρίς να είναι σε θέση να εκφράσει τη δική του βούληση υιοθετήθηκε και λόγω διαφορετικών επιλογών από τους “γονείς” του υπέφερε ψυχικά, υπέφερε στο περιβάλλον από την απορριπτική διάθεση άλλων παιδιών και ..και…και…

Με το μέχρι σήμερα ισχύον δίκαιο η ελευθερία στην ανάπτυξη της προσωπικότητας προστατεύεται και δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα εκδώσει απόφαση αποζημίωσης του παιδιού αυτού. Το ποσόν θα επιβαρύνει τους λοιπούς φορολογούμενους. Αυτό από την κοινωνικοοικονομική πλευρά.

Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για μερικά από τα παιδιά που θα υιοθετηθούν η υιοθεσία και η ανάπτυξή τους σε τέτοια “οικογένεια” θα ισοδυναμεί με θάνατο και είναι οξύμωρο κοινωνίες που αποστρέφονται την θανατική ποινή ακόμα και σε βαρύτατα εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, να την εφαρμόζουν τόσο άνετα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είναι ένας νόμος που επιθυμεί μια κοινωνική-οικονομική ελίτ.

Αν αυτό το νόμο περί ελεύθερου “γάμου” και κυρίως ελεύθερης υιοθεσίας τον ζητούσαν επίμονα φτωχοί ομοφυλόφιλοι αλλά οι πλούσιοι και ισχυροί ομοφυλόφιλοι σε μειοψηφικό ποσοστό δεν τον ήθελαν ΠΟΤΕ δεν θα περνούσε.

Αυτονόητο είναι ότι για χριστιανούς και γενικά πιστούς σε θρησκείες δεν τίθενται ζητήματα.Αλλά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού καθενός ανθρώπου είναι ιερό και απαραβίαστο. Αυτό ακριβώς το δικαίωμα παραβιάζεται όταν επιτρέπεται υιοθεσία από ζευγάρι ομοφυλοφίλων παιδιών που είναι κάτω από 18 χρόνων και δεν έχουν την νομική ευθύνη των αποφάσεών τους.

Βέβαια τίθεται και ζήτημα ονομασίας της ένωσης ομοφυλοφίλων ως “γάμου” αν και τα δικαιώματα κληρονομίας, παραχώρησης περιουσίας κλπ διασφαλίζονται με νόμο.

Και για τα δύο αυτά ζητήματα και κυρίως για την υιοθεσία νηπίων από ζευγάρια ομοφυλοφίλων οι Γάλλοι σήμερα εξέπληξαν την Ευρώπη με διαδήλωση πρωτοφανή σε όγκο.Εκτιμάται ότι ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο όσοι ζήτησαν προστασία των δικαιωμάτων των νηπίων και παιδιών που παραβιάζονται με το νόμο που προωθεί ο πρόεδρος Ολάντ.

Όπου να ‘ναι με τους γελοίους τύπους που κατακλέβοντας το σύμπαν πρωταγωνιστούν στην πολιτική,επιχειρηματική,κοινωνική δημοσιογραφική ζωή θα φτάσουμε σε νόμο νομιμοποίησης του δικαιώματος 60χρονων να παντρεύονται νήπια. Έτσι θα μπορούν να λένε ”Ποιά παιδεραστία και παιδοφιλία; Είμαστε παντρεμένοι εγώ και το 8μηνών βρέφος με το οποίο κοιμάμαι”!

Απίθανο να γίνει κι αυτό λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα