Δυο πρώην υπουργοί κι ένας αντιδήμαρχος «φλερτάρουν» με τα σίδερα!


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Ποιος θα είναι ο… επόμενος Παπαγεωργόπουλος; «Θα υπάρξουν άλλες δυο κορυφαίες περιπτώσεις πολιτικών προσώπων που, ως το τέλος του 2013, θα περάσουν στην όχθη των αποδεδειγμένα παρανομούντων», έλεγε χθες καλά πληροφορημένη πηγή προσκείμενη σε ένα από τα κόμματα που συγκυβερνούν. Αυτές οι δυο περιπτώσεις, όπως λέει η ίδια πηγή, αφορούν δυο προβεβλημένους πολιτικούς, οι οποίοι έχουν διατελέσει υπουργοί σε πρόσφατες περιόδους της Ελληνικής

πολιτικής ιστορίας, έναν «γαλάζιο» κι έναν «πράσινο» , οι οποίοι εντός του 2013 θα περάσουν δύσκολες στιγμές νιώθοντας στο πετσί τους, την «επιχείρηση «καθαρά χέρια».

Εκτός όμως των δυο αυτών πολιτικών στελεχών, «πολύ ψωμί» κρύβει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμηρος, όχι μόνον μιας αόριστης διαφθοράς, αλλά και μιας τακτικής ορισμένων παραγόντων της, που, από δικαστικές, οι οποίες εμπλέκονται στη χαρακτηρίζεται ληστρική.
Οι αρχές, εξάλλου, «ψάχνουν», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» αντιδήμαρχο μεγάλου Δήμου με αφορμή τα … ίχνη υπερκοστολόγησης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ που ακούγεται ως το… «μέλι» της εν λόγω υπόθεσης, μόνον ευκαταφρόνητο δεν είναι … Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η συγκεκριμένη ιστορία θα βγει σύντομα στο φως της δημοσιότητας και θα προκαλέσει … πολλές και ποικίλες συζητήσεις…
Εντύπωση προκαλεί ακόμη το γεγονός ότι μετά την «βαριά καμπάνα» στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τα πολιτικά «πηγαδάκια» πλημμυρίζουν από ονόματα πολιτικών, οι οποίοι ατύπως και ανεπισήμως – ακόμη – κατηγορούνται για μίζες και υπεξαίρεση με τους βουλευτές όλων των πτερύγων της Βουλής, να ζητούν την «παραδειγματική τιμωρία αυτών των συναδέλφων τους που θα συλληφθούν ως απατεώνες».
Είναι χαρακτηριστικό ότι βουλευτής της ΝΔ, προερχόμενος από νομό της Βόρειας Ελλάδας, με τον οποίον επικοινώνησε το «Π» είπε, φανερά οργισμένος, ότι «δεν με ενδιαφέρει αν ο απατεώνας είναι γαλάζιος, πράσινος ή κόκκινος. Εγώ λέω να τον χώσουν βαθειά στη φυλακή. Εγώ μπήκα στην πολιτική για να προσφέρω. Δεν ανέχομαι όλοι οι πολιτικοί να τσουβαλιάζονται ως άτιμοι, εξ’ αιτίας των λίγων αχρείων…»

Keywords
Τυχαία Θέματα