Δήμος Πειραιά-Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Με ομιλία για τα φλέγοντα θέματα δημοσιοποίησε την απόφασή του για την διεκδίκηση μιας νέας θητείας ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Χθες το απόγευμα ( Δευτέρα 31 Μαρτίου ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ παρουσία δεκάδων δημοτών, ο κ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του και γνωστοποιώντας τους βασικούς στόχους του εφόσον εκλεγεί εκ νέου.

Ξεκινώντας την

ομιλία του ο δήμαρχος τόνισε: «Εδώ σε αυτή τη γωνιά του Πειραιά, όπου κυριαρχεί το απέραντο γαλάζιο, κατέθεσα σε εσάς την εντολή που μου είχατε δώσει για να βρίσκομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αποχώρησα από αυτήν για να δώσω τη μάχη για τον Πειραιά μας. Και δεν μετάνιωσα ποτέ που αποφάσισα να κάνω κόμμα μου τον Πειραιά. Η αγάπη σας, η στήριξή σας, η εμπιστοσύνη σας, μου έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο να γυρίσω μαζί με τους συνεργάτες μου σελίδα σε μια πόλη που την είχαν όλοι ξεγραμμένοι. Σε μια πόλη που την είχαν δέσει χειροπόδαρα με μνημόνια πολύ πριν μπει η χώρα μας σε κρίση. Αυτή τη νέα σελίδα του Πειραιά, τη γράφουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα. Χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες».

Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε: «Για μας αντίπαλος ήταν τα προβλήματα της πόλης μας και όχι οι πολίτες του Πειραιά. Για μας αντίπαλός μας ήταν οι νοοτροπίες που κράτησαν την πόλη για χρόνια στο χθες και όχι οι άνθρωποι που είχαν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Για μας αντίπαλος ήταν όσοι δίχαζαν και έβαζαν μπροστά κομματικά λάβαρα και σημαιάκια, αντί να βάζουν μπροστά το καλό της πόλης και των πολιτών».

Όπως είπε, στη συνέχεια κατά τη θητεία του επετεύχθησαν στόχοι όπως η καθαριότητα του Πειραιά, αλλά και η απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ και συμπλήρωσε: «Κεντρικό μας μέλημα η οικονομική εξυγίανση ο σεβασμός κάθε ευρώ που κατέβαλλαν οι πολίτες, σε μια εποχή δύσκολη. Είμαστε ο πρώτος, ο μόνος δημόσιος οργανισμός που ζήτησε και υλοποίησε διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του δήμου και της τέως νομαρχίας σε βάθος δεκαπενταετίας. Όχι για να δικάσουμε και για να καταδικάσουμε. Αλλά για να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι ώστε να μην αποκηρύσσουν συλλήβδην την πολιτική και τους πολιτικούς. Από ‘κεί και πέρα διαφάνεια και λογοδοσία παντού. Παράλληλα οι εργαζόμενοι όπως και όσοι έχουν οικονομικές σχέσεις με τον δήμο πληρώνονται στην ώρα τους».

The post Δήμος Πειραιά-Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα