Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης

Κριός Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον τομέα των ερωτικών σας, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας προσπεράσουν. Διεκδικήστε ενεργή συμμετοχή σε όσα συμβαίνουν – μην αποδεχτείτε παθητικά καταστάσεις και συναισθήματα. Προσοχή στις οργανωτικές αλλαγές του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Δεν θα είναι εύκολο να επιβάλετε τους όρους σας, αλλά οφείλετε να προσπαθήσετε.

Διαβάστε τα ζώδια και μάθετε
όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Οι εντάσεις είναι τώρα αναμενόμενες στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης, επομένως μην τους δώσετε μεγαλύτερη αξία από αυτήν που τους πρέπει. Απλώς προσέξτε ιδιαίτερα τη συμμετοχή και τον ρόλο τρίτων. Η Αφροδίτη εξομαλύνει την επαφή σας με έναν παλιό φίλο, βοηθώντας σας να επιλύσετε μία μακροχρόνια διαφορά.

Δίδυμος Ένας απρόοπτος καυγάς θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, αλλά στην πορεία θα βρείτε τον τρόπο να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να βρείτε ξανά τις προσωπικές σας ισορροπίες. Εμβαθύνετε σε ένα γνωστικό/ακαδημαϊκό ζήτημα, γιατί θα σας χρειαστεί σύντομα. Βασιστείτε κυρίως στις ατομικές σας προσπάθειες – πολύ μικρή είναι η βοήθεια που μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι.

Καρκίνος Ο Ερμής σήμερα σας κάνει επιρρεπείς στις επιπόλαιες αποφάσεις, αλλά εσείς πρέπει να αντισταθείτε με κάθε μέσο. Διακρίνετε το άμεσο από το μακροπρόθεσμο συμφέρον και δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στο δεύτερο. Ηρεμία στα αισθηματικά και τα οικογενειακά σας, που σας βοηθάει να στραφείτε στον εαυτό σας και να προβληματιστείτε για άλλα θέματα.

Λέων Η ρήξη με έναν συνάδελφο θα έχει περισσότερες συνέπειες απ’ όσες φαντάζεστε, αν δεν αντιμετωπίσετε το χάσμα μεταξύ σας, με υπεύθυνο τρόπο. Παραμερίστε την οργή και τον εγωισμό σας και σκεφτείτε το επαγγελματικό σας συμφέρον. Άνοδος στα οικονομικά σας, που σχετίζεται με τη συμβολή ενός Ιχθύ. Δώστε του τα εύσημα που αξίζει.

Παρθένος Μία νέα παρέα θα σας ανοίξει τις πόρτες ενός καινούργιου κόσμου, που μέχρι πριν λίγο ούτε καν φανταζόσασταν. Επιτρέψτε στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, να σας εκπλήξουν με τις ιδέες τους. Προσοχή στους Κριούς – τείνουν να υπερβάλουν και να σας παρασύρουν κι εσάς. Τηρήστε κάποιο μέτρο σε ό, τι κάνετε.

Ζυγός Τα υπονοούμενα σημαίνουν πολλά για σας σήμερα, επομένως μην τα υποτιμήσετε, απ’ όποιον κι αν προέρχονται. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται, για να αξιολογήσει μία ομιχλώδη ερωτική κατάσταση. Ο Κρόνος ευνοεί τα επαγγελματικά σας και σας βγάζει από την στασιμότητα των τελευταίων ημερών. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες και θα ανταμειφθείτε.

Σκορπιός Αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σήμερα, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη να βγείτε απ’ το σπίτι. Η λύση στο βασικό συναισθηματικό σας πρόβλημα βρίσκεται πιο κοντά σας απ’ ό, τι πιστεύετε. Σε πολύ καλή κατάσταση τα οικονομικά σας, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως σας “παίρνει” να ανοιχτείτε υπερβολικά.

Τοξότης Μην περιμένετε την έγκριση των άλλων για να ξεκινήσετε μία καινούργια ασχολία, όσο επίφοβη κι αν φαίνεται, εκ πρώτης όψεως. Μόνο εσείς ξέρετε τα όριά σας, Τοξότες, επομένως μόνο εσείς θα δώσετε στον εαυτό σας το πράσινο φως. Προστριβές σας περιμένουν στο φιλικό σας περιβάλλον, που όμως αναμένεται να αποβούν λυτρωτικές.

Αιγόκερως Η δουλειά έχει απορροφήσει εντελώς την προσοχή σας, με αποτέλεσμα να νιώθουν ριγμένα πολλά από τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου. Καιρός να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας πιο προσεκτικά, Αιγόκεροι. Η Σελήνη σας επιφυλάσσει αμφιθυμικά αισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, γεγονός που θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας. Κάντε λίγη υπομονή.

Υδροχόος Απ’ ό, τι φαίνεται, έχετε φτάσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο όσον αφορά τα ερωτικά σας, επομένως ή θα κάνετε την υπέρβαση ή θα περιμένετε μέχρι να σας σώσει κάποιος άλλος. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας, Υδροχόοι. Σταθερά τα οικονομικά σας, παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις κάποιων ατόμων που υποτίθεται πως θέλουν το καλό σας.

Ιχθύς Η εύρυθμη επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα για την επαγγελματική σας επιτυχία σήμερα. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να επισκιάσουν μία προσπάθεια που σας απασχολεί εδώ και μέρες. Εμπιστευτείτε τους Διδύμους, ακόμα κι αν κατά το παρελθόν σας έχουν δώσει λόγους να αμφιβάλετε για τις προθέσεις τους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα