Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για την Παρασκευή

Διαβάστε τι έχει να σας πει το ζώδιό σας για την Παρασκευή 27 Ιουλίου και τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς:

ΚΡΙΟΣ 
Δεν είστε από τα άτομα που αντέχουν εύκολα την ήττα και ως εκ τούτου είστε διατεθειμένοι να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για να νικήσετε. Τα θέματα που θα δώσετε σήμερα τις μικρές ή τις μεγάλες σας μάχες είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά. Παράλληλα, σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν τις διακοπές ή ευχάριστες δραστηριότητες ίσως σας ωθήσουν να προτιμήσετε την πεπατημένη οδό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει

ότι δεν θα έχετε κάτι καινούργιο να ζήσετε αντίθετα η περιπέτεια θα είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα έχετε έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με το σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κυριευτείτε από μια έντονη έλξη για πρόσωπο που το καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Το πάθος θα εναλλάσσεται με τη ζήλια και σε κάποιες σχέσεις μπορεί να αναπτυχθεί ανταγωνισμός. Θέματα δουλειάς, διατροφής και φυσικής κατάστασης μπορούν να κυλήσουν καλά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε το παρελθόν να γίνει οδηγός για το μέλλον. Πολύ πιθανόν να αγοράσετε κάποια είδη σπιτιού που, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα, θα σας δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού πολύ εύκολα θα κάνετε το ψυχογράφημα των υφισταμένων σας ενώ με σχετική άνεση θα δείξετε αποφασιστικότητα σε θέματα που απαιτούν ριζικές τομές. Ο έρωτας όχι μόνο δεν σας αφήνει αδιάφορους αλλά σε πολλές περιπτώσεις σας παίρνει το μυαλό και οι αυτοματισμοί των ενστίκτων αποτελούν τους σηματοδότες της πορείας σας. Πολλοί από εσάς παρόλο που δεν έχετε μάθει να κάθεστε στιγμή ίσως κερδίσετε κάποια κιλά με τη βοήθεια του Δία στο ζώδιο σας. Αν δεν τα χρειάζεστε αποφύγετε τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Το ερωτικό ένστικτο σας οδηγεί να διαλέξετε τις χαρές της ζωής και τις απολαύσεις. Αν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε τη δύναμη και το βάθος των συναισθημάτων του συντρόφου σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα από το επίμονο φλερτ ενός θαυμαστή. Παράλληλα πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να διασκεδάσετε πηγαίνοντας σε κάποια συναυλία ή παρακολουθώντας κάποια ταινία σε θερινό σινεμά. Σε θέματα εργασίας νιώθετε ότι είστε ασφαλείς και αισθάνεστε αισιόδοξοι για την πορεία των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ 
Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε σήμερα θα παθιαστείτε και σίγουρα θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Οι σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου μπορούν σήμερα να σας δώσουν τεράστια αποθέματα ενέργειας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποιες επισκέψεις από άτομα που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν βαθιά την ψυχολογία σας. Ίσως υπάρχουν κάποιες διαφορές απόψεων και αντιλήψεων με φίλους, αδέρφια ή γείτονες, ωστόσο αν τους αφήσετε το περιθώριο να πιστεύουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους επιβάλλετε τα δικά σας θέλω οι σχέσεις θα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα από τη μια θέλετε να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και από την άλλη θέλετε να κρατήσετε καλά κρυμμένες τις ανησυχίες

Keywords
Τυχαία Θέματα