Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Δεν υπάρχει στη ζωή σας χώρος για άλλες υποσχέσεις. Οι μόνοι που αξίζουν τώρα την προσοχή σας είναι όσοι προτίθενται να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους εμπράκτως και σίγουρα όχι σε δέκα χρόνια από τώρα. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Κριοί. Σκεφτείτε προσεκτικά την πρόταση ενός Σκορπιού- σας συμφέρει περισσότερο απ’ όσο πιστεύετε.

Ταύρος Οι διαπροσωπικές συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες τώρα, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι υπομονή, μέχρι τα νεύρα ορισμένων να εκτονωθούν. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει

ότι πρέπει να γίνετε το εξιλασθήριο θύμα οποιουδήποτε. Η Αφροδίτη φέρνει τον ρομαντισμό πίσω στη ζωή σας και σας ανοίγει την πόρτα για ένα καινούργιο ειδύλλιο.

Δίδυμος Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για την πεσμένη ψυχολογία και τα απωθημένα των άλλων, Δίδυμοι. Δώστε τη βοήθειά σας εκεί που πρέπει, αλλά μη σηκώσετε στις πλάτες σας τα βάρη που αρνούνται να σηκώσουν οι άλλοι. Οι σχέσεις σας με κάποιους παλιούς συνεργάτες αποκαθίστανται και σας γεμίζουν ελπίδα για κάτι νέο.

Καρκίνος Η συγκυρία σας βοηθάει να απαλλαχθείτε από επιφυλάξεις και αμφιβολίες, και να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα ερωτική ιστορία που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Δε χρειάζεται να σκέφτεστε τα πάντα διεξοδικά, Καρκίνοι. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Αξιοποιήστε τον χρόνο που σας δίνεται, δημιουργικά.

Λέων Το μυαλό και η καρδιά βρίσκονται σε αντιπαράθεση, αλλά όλα δείχνουν πως, αυτή τη φορά, πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο που υποδεικνύουν τα συναισθήματά σας. Αρκετά με την αυστηρότητά σας, Λέοντες ! Το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας γίνεται εχθρικό, αυτές τις μέρες, αλλά η δυσχερής κατάσταση δεν πρόκειται να σας επηρεάσει άμεσα.

Παρθένος Ο Κρόνος σας φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο από το οποίο είχατε απομακρυνθεί, χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στη μεταξύ σας σχέση και αφήστε τις υστερίες για άλλους. Η απάντηση στο ερώτημα που σας ταλανίζει, δεν βρίσκεται μακριά. Ρίξτε μια ματιά στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους.

Ζυγός Αν πραγματικά σας αρέσει κάτι, Ζυγοί, κυνηγήστε το χωρίς πολλά λόγια, και αφήστε τους άλλους να ζορίζονται. Δεν υπάρχει λόγος να αναζητείτε διαρκώς την επιβεβαίωση του ενός και του άλλου, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας. Θετικές οι εξελίξεις στο επαγγελματικό τοπίο. Επιτέλους, καταφέρνετε να προωθήσετε τις ιδέες σας με τον καταλληλότερο τρόπο.

Σκορπιός Τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζουν άρδην, και από εντελώς φιλικά, γίνονται ερωτικά. Μη βιαστείτε να κάνετε κίνηση. Βολιδοσκοπήστε πρώτα όσο πρέπει, και καταστρώστε το σχέδιό σας προσεκτικά. Ηρεμία στις οικογενειακές και τις φιλικές σας σχέσεις. Μη ζητάτε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σας δώσουν.

Τοξότης Μην παρασύρεστε από τα κόλπα εκείνων που το μόνο που θέλουν, είναι να παίξουν μαζί σας και να εξαφανιστούν. Ο ερωτικός σας στόχος είναι συγκεκριμένος και η προσοχή σας πρέπει να στραφεί σ’ αυτόν μόνο. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Μια νέα ιδέα έχει τα φόντα να φέρει τα πάνω κάτω, αρκεί να την κυνηγήσετε.

Αιγόκερως Ο Ερμής παίζει με τη διάθεσή σας τώρα, προκαλώντας αρκετές μεταπτώσεις, που θα γίνουν αντιληπτές και απ’ τους γύρω σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βασιστείτε σε όσους ξέρουν να σας φτιάχνουν το κέφι. Πρόοδος στα ερωτικά. Ένα ειδύλλιο που πάγωσε απότομα, παίρνει ξανά τα πάνω του και σας εμπνέει όσο τίποτα άλλο αυτή την περίοδο.

Υδροχόος Εστιάστε στην κοινωνική σας ζωή και επενδύστε σε νέες γνωριμίες, Υδροχόοι. Αρκετά ασχοληθήκατε με το παρελθόν- καιρός να κοιτάξετε μπροστά και να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας. Ηρεμία στο επαγγελματικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι εντάσεις δεν είναι όσο φοβερές φαίνονται, γι’ αυτό μην τους δίνετε πια υπερβολική σημασία.

Ιχθύς Μια απρόσμενη εξέλιξη στη δουλειά σας εκπλήσσει ευχάριστα, αλλά παράλληλα, σας γεμίζει με ευθύνη. Βάλτε τα δυνατά σας για να βγάλετε ασπροπρόσωπους εκείνους που σας εμπιστεύθηκαν. Η ευκαιρία που σας δίνεται τώρα είναι πολύ σημαντική. Τα ερωτικά σας προχωράνε αργά, αλλά σταθερά. Μη βιάζεστε να πετύχετε έναν στόχο- τα πάντα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα