Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Η εξέλιξη των πραγμάτων δεν σας βρίσκει απολύτως σύμφωνους τώρα, αλλά δεν έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε υπομονή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κερδίσετε, απλώς παρατηρώντας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της σιωπής. Οι εντάσεις στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι φυσιολογικές. Αφήστε το πρόσωπο που σας έλκει, να εκφραστεί ελεύθερα.

Ταύρος Μια έντονη διαφωνία με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σας φέρει στα πρόθυρα μιας ασυνήθιστης έκρηξης. Συγκρατηθείτε, Ταύροι, δεν σας συμφέρει να προβείτε σε ανακουφιστικές ενέργειες, που θα μετανιώσετε την επόμενη μέρα. Ο Άρης

φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σας, οι οποίες θα αφομοιωθούν με σχετική άνεση, αν μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας.

Δίδυμος Ρίξτε μια ματιά στους γύρω σας, Δίδυμοι. Αυτό που ψάχνετε, είναι πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κάνετε το βήμα που φοβόσασταν και αποφεύγατε με κάθε μέσο, στον τομέα των ερωτικών. Κρατήστε ουδέτερη στάση σε έναν καυγά που δεν σας αφορά άμεσα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για όσα λέει και πράττει.

Καρκίνος Άνοδος στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Η συμβολή των Κριών και των Τοξοτών στην επιτυχία σας είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως τους χρωστάτε χάρη για μια ζωή. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση, στο πεδίο των ερωτικών. Όσο πιο ψύχραιμοι φανείτε, τόσο το καλύτερο για όλους.

Λέων Είστε σίγουροι πως εμπιστευτήκατε το σωστό άτομο σε μια λεπτή επαγγελματική υπόθεση; Ο Δίας σας δίνει κάθε απαραίτητο εφόδιο για να διαχειριστείτε μόνοι σας ό, τι επείγει, χωρίς να αναγκάζεστε να βασιστείτε σε άλλους ανθρώπους (αξιόπιστους ή μη). Σε στασιμότητα τα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεστε εκπλήξεις αυτό το διάστημα- εκτιμήστε όσα έχετε.

Παρθένος Οι σχέσεις σας με τα άτομα μικρότερης ηλικίας έχουν να σας δώσουν πολλά αυτές τις μέρες, κυρίως σε επίπεδο συναισθημάτων. Μη φοβάστε να αφεθείτε σε μια κατάσταση, απλώς επειδή αυτή τυχαίνει να φοβίζει ορισμένους. Δώστε περισσότερη σημασία στην τέχνη, είτε ως δημιουργοί είτε ως απλοί θεατές. Θα ευνοηθείτε περισσότερο απ΄όσο υπολογίζετε.

Ζυγός Τα λόγια των γύρω σας δεν πρέπει να σας επηρεάσουν σήμερα. Μόνο εσείς ξέρετε τι θέλετε, γιατί το θέλετε, αλλά και πώς το θέλετε. Βασιστείτε στο ένστικτό σας περισσότερο απ’ ό, τι στη λογική για μια φορά, και θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή στην προσέγγιση των Παρθένων, ειδικά αν αυτή έχει ερωτικά χαρακτηριστικά.

Σκορπιός Η επίλυση ενός τεχνικού προβλήματος στη δουλειά είναι πολύ πιο εύκολη απ’ όσο φαίνεται. Δώστε μια ευκαιρία σε έναν μακροχρόνιο συνεργάτη σας να σας βοηθήσει, ακόμα κι αν αμφιβάλλετε για τις ικανότητές του. Προσοχή στις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες. Καλύτερα να τις αποφύγετε, εκτός αν σας είναι απολύτως αναγκαίες.

Τοξότης Τα πρόσωπα που φοβάστε είναι αυτά που θα σας δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές, τώρα. Κάντε μια προσπάθεια να υπερβείτε τον εγωισμό και τα κολλήματά σας, και θα ανακαλύψετε ότι μερικούς ανθρώπους τους είχατε απλώς παρεξηγήσει. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να υποχωρήσετε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχολεί καιρό.

Αιγόκερως Ο Κρόνος σας βοηθάει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να προσεγγίσετε ένα ορισμένο άτομο. Οι άμυνες που δημιουργούν οι ανασφάλειες και ο εγωισμός των άλλων, κάμπτονται πιο εύκολα απ’ ό, τι πιστεύετε. Καλύτερα να αφήσετε τους φλύαρους να μιλάνε και τους ικανούς να πράττουν. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε ενέργεια για να αλλάξετε κάποιον.

Υδροχόος Τα βιαστικά συμπεράσματα δεν πρέπει να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας, ειδικά όταν δεν είναι δικά σας. Απομακρυνθείτε (έστω προσωρινά) από εκείνους που τείνουν να σας προκαλούν απαισιοδοξία και ηττοπάθεια. Βελτίωση των αισθηματικών σας αυτό το διήμερο. Αυτός που σας αγνοούσε, γίνεται ξαφνικά ο κυνηγός. Μην του δοθείτε εύκολα, όσο κι αν καίγεστε από επιθυμία.

Ιχθύς Οι υπόγειες συνεννοήσειες είναι αυτές που μετράνε περισσότερο από οτιδήποτε, αυτή την περίοδο. Μην απορήσετε αν δείτε να συμβαίνουν πράγματα που δεν είχατε καν υποψιαστεί (κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο). Έχετε από κοντά τους Διδύμους και τους Ζυγούς με εξουσία. Μερικά θέματα, καλώς ή κακώς, έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το ποιον και όχι με το τι γνωρίζουμε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα