Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός

Σήμερα και αύριο είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε μερικούς να καταλάβουν πως δεν είστε πλέον διαθέσιμοι. Αρκετά ανεχτήκατε μέχρι τώρα- από δω και πέρα ή θα εισπράττετε τη συμπεριφορά που σας πρέπει ή θα απορρίπτετε εκείνους που δεν συμμορφώνονται. Αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα της δουλειάς- υπάρχουν κι άλλα πράγματα που ζητούν την προσοχή σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη αποκαθιστά την ταραγμένη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο και σας δίνει όσα εφόδια χρειάζεστε για να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια από κοινού. Ένταση

στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Μήπως να αποφεύγατε τις κινήσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά;

Δίδυμος

Τα πράγματα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς στις κοινωνικές σας σχέσεις και δεν ξέρετε πως ακριβώς πρέπει να αντιδράσετε. Αφήστε την κατάσταση να πάρει συγκεκριμένη μορφή, Δίδυμοι και ενεργήστε μόνο όταν σιγουρευτείτε ότι δεν απειλείστε από το αβέβαιο κλίμα. Μην κλείνετε πόρτες στα ερωτικά- οι διαθέσεις και τα γούστα αλλάζουν εντελώς απρόσμενα.

Καρκίνος

Ο Δίας σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην παραδοχή ενός λάθους, το οποίο σας άρεσε να αρνείστε για πολύ καιρό. Το χάσμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο σε βάρος του οποίο ενεργήσατε, αρχίζει να γεφυρώνεται επιτέλους. Αυτό το διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να διαψεύσετε την άδικη εικόνα που έχει σχηματίσει κάποιος σημαντικός για σας.

Λέων

Ο τομέας των οικονομικών πρέπει να δουλευτεί προσεκτικά αυτές τις μέρες, με άξονα όχι τόσο τις τωρινές σας ανάγκες, αλλά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σας. Σκεφτείτε αυτά που θα χρειαστείτε και όχι όσα σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον τώρα. Ασαφές το ερωτικό παιχνίδι. Η περίεργη στάση ενός ατόμου σας προκαλεί αμφιβολίες και έντονα συναισθήματα.

Παρθένος

Χρωστάτε μια συγγνώμη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και καλά θα κάνετε να του τη ζητήσετε άμεσα. Υπερβείτε τον εγωισμό σας, Παρθένοι και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει συναισθηματικά και ηθικά. Ένα ζήτημα καριέρας έρχεται στην επιφάνεια ξαφνικά και θα πρέπει να το χειριστείτε με διακριτικότητα και πυγμή.

Ζυγός

Το ψέμα και η ζήλια είναι τα κυρίαρχα θέματα τώρα και θα προκαλέσουν αρκετές εντάσεις στη ζωή σας, είτε προέρχονται από εσάς, είτε σας βρίσκουν ως αποδέκτες. Μην πείτε πράγματα που δεν εννοείτε για να αποποιηθείτε κάποια ευθύνη. Δώστε στην οικογένεια το χρόνο που χρειάζεται μαζί σας. Ίσως υπάρχει λόγος που κάποιοι ζητούν επιτακτικά να σας δουν.

Σκορπιός

Μια δύσκολη σχέση θέλει χρόνο για να αποδώσει καρπούς, Σκορπιοί. Μην έχετε την απαίτηση από τα πράγματα και τους ανθρώπους να λειτουργούν ρολόι, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι τόσο ιδιάζουσες. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική εξέλιξη (δική σας ή κάποιου άλλου). Έχετε πολλά να δείτε και να ακούσετε ακόμα.

Τοξότης

Μην τα βάζετε με τον αγγελιαφόρο, Τοξότες, όσο δυσάρεστα κι αν είναι τα μαντάτα που σας φέρνει. Ο Πλούτωνας σας δίνει την απαιτούμενη διαύγεια να διακρίνετε τους φταίχτες από τους αθώους και να αποδώσετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται χάρη στη σωτήρια παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου.

Αιγόκερως

Αν ήσασταν σίγουροι για την κίνηση που σκοπεύετε να κάνετε στα ερωτικά, δεν θα ζητούσατε τις συμβουλές του ενός και του άλλου, Αιγόκεροι. Η αμφιβολία είναι σημάδι πως πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα πριν δεσμευτείτε. Συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη. Απλώς κοιτάξτε δίπλα σας.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας τώρα είναι παιχνιδιάρικη και οφείλετε να δώσετε στον εαυτό σας αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη. Οι δουλειές και οι ανησυχίες μπορούν να περιμένουν, Υδροχόοι. Αφεθείτε στο κύμα ξεγνοιασιάς της Αφροδίτης. Το τοπίο των ερωτικών είναι αρκετά ομιχλώδες, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τον ντετέκτιβ.

Ιχθύς

Ο εκνευρισμός σας χτυπάει την πόρτα αρκετές φορές αυτό το Σαββατοκύριακο, κυρίως με αφορμή τα ερωτικά σας. Η αδιαφορία (ακόμα και η φαινομενική) είναι η καλύτερη τακτική για να διαφυλάξετε την συγκρότησή σας. Μην αναθέσετε τίποτα σε κάποιον άλλο, αν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Η διαφορά θα φανεί στο αποτέλεσμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα