Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Θα περάσετε τη σημερινή μέρα βρίσκοντας πράγματα που χάσατε και ανακαλύπτοντας από την αρχή τη μεγάλη αξία κάποιων ανθρώπων, που από λάθος, αγνοήσατε. Ποτέ δεν είναι αργά για μια συνολική αναθεώρηση, Κριοί. Η συνεργασία και το πνεύμα ομόνοιας στον χώρο της δουλειάς είναι απαραίτητα σήμερα, αν ο απώτερος στόχος σας είναι η προσωπική σας εξέλιξη.

Ταύρος Εμπιστευτείτε την κρίση και τις ικανότητες ενός στενού φίλου, Ταύροι. Για πολύ καιρό, κουβαλούσατε ένα ασήκωτο φορτίο ολομόναχοι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ανοιχτείτε περισσότερο και να καταπολεμήσετε τη μοναξιά.

Βγείτε από το σπίτι σήμερα, ακόμη κι αν η πρόσκληση που λάβατε, δεν σας ικανοποιεί πλήρως.

Δίδυμος Τα συναισθήματά σας μπορεί να θολώσουν την κρίση σας σήμερα, Δίδυμοι, γι’ αυτό, καλύτερα να αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις. Η ηρεμία είναι απαραίτητη, για να διευθετήσετε ένα ζήτημα που αφορά περισσότερα από δυο άτομα. Σε καλή τροχιά τα αισθηματικά σας- προσπαθήστε να μην έχετε πρόωρες απαιτήσεις από κανέναν, ούτε καν από τον εαυτό σας.

Καρκίνος Δεν είναι κακό να έχετε ισχυρή γνώμη για ένα θέμα, Καρκίνοι. Το μόνο κακό είναι να αρνείστε στους άλλους το ίδιο δικαίωμα. Χαλαρώστε επιτέλους λιγάκι, και σταματήστε να βλέπετε όλο τον κόσμο ανταγωνιστικά. Ο Κρόνος σας βοηθάει να προωθήσετε το επαγγελματικό σας συμφέρον με έξυπνο τρόπο, χωρίς να αναλωθείτε σε περιττούς καυγάδες.

Λέων Αισθάνεστε ασυνήθιστα δημιουργικοί σήμερα, Λέοντες, πράγμα λογικό δεδομένης της πλανητικής συγκυρίας. Δώστε έμφαση περισσότερο στην καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σας και όχι τόσο στα επαγγελματικά σας δρώμενα, τουλάχιστον για την ώρα. Μια άχαρη ερωτική προσέγγιση στην πραγματικότητα έχει τα πιο ειλικρινή κίνητρα. Μην είστε τόσο αυστηροί με τους άλλους.

Παρθένος Σήμερα, τα προϋπάρχοντα προβλήματα επιλύονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χάρη στη βοήθεια που σας παρέχουν οι Κριοί και οι Ταύροι. Μη στέκεστε ούτε λεπτό σε ζητήματα που έχουν αναλυθεί διεξοδικά προηγουμένως. Κρίσιμη μέρα για την πορεία των οικονομικών σας. Ανακύπτει ένα ρίσκο, το οποίο θα πρέπει να πάρετε, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Ζυγός Μην αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις, ούτε κατά διάνοια, Ζυγοί. Αυτή είναι η στιγμή που θα κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία ενός επίδοξου εγχειρήματος. Οπλιστείτε με θάρρος και αφήστε την αυτολύπηση για άλλη μέρα. Ο Ερμής σας δείχνει νοερά την εναλλακτική πλευρά μιας ερωτικής κατάστασης που ζήσατε πρόσφατα, πράγμα που σας βάζει σε πειρασμό να επαναπροσεγγίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο.

Σκορπιός Η υπερβολική σας συμπάθεια απέναντι σε ένα κοντινό σας πρόσωπο σας εμποδίζει να δείτε τη συμπεριφορά του αντικειμενικά και να την αξιολογήσετε όπως της πρέπει. Μήπως να αφήνατε για λίγο τις αγάπες και να γινόσασταν έστω για μια μέρα πιο καχύποπτοι; Δώστε στους Καρκίνους αυτό που χρειάζονται. Σας συμφέρει να τους έχετε με το μέρος σας.

Τοξότης Η επίδραση του Δία πάνω σας, σας απαλλάσσει από τη φοβικότητα με την οποία αντιμετωπίζατε το μέλλον, και σας δίνει το απαραίτητο ερέθισμα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια όσον αφορά τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Δεν έχει σημασία η πρόθεση των άλλων, όταν κατ’εξακολούθηση το αποτέλεσμα των ενεργειών τους σας βλάπτει.

Αιγόκερως Η επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που απομακρύνθηκε χωρίς εξηγήσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο σήμερα, Αιγόκεροι, που όμως εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Προσέξτε μήπως στην πορεία ξυπνήσετε κάποια έντονα συναισθήματα, που κάνατε κόπο να κοιμίσετε στο παρελθόν. Ομαλές οι ενδοοικογενειακές σχέσεις- δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και εκνευρισμού, σ’ αυτή τη φάση.

Υδροχόος Οι έντονοι πειραματισμοί στην προσωπική σας ζωή μπορούν σίγουρα να εντυπωσιάσουν εκείνους που σας θαυμάζουν, αλλά αν δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες, δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, Υδροχόοι. Μην κάνετε πράγματα για τα μάτια του κόσμου. Βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία σταθερής σχέσης.

Ιχθύς Η Σελήνη σας φορτώνει με λίγα νεύρα παραπάνω, αλλά η ξεκάθαρη οπτική σας δεν αφήνει περιθώρια πλάνης και εξαπάτησης. Γνωρίζετε καλά ποιός βρίσκεται δίπλα σας για καλό και ποιός όχι, και κινείστε πλέον πολύ προσεκτικά. Ένα απρόοπτο περιστατικό θα δώσει ώθηση στα ερωτικά σας, κάνοντάς σας να ξεχάσετε για λίγο κάθε πρόβλημα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα