Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Προσοχή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους στενούς σας φίλους σήμερα, γιατί το κλίμα δεν σηκώνει ακρότητες. Καλύτερα να μην καταπιαστείτε με αμφιλεγόμενα θέματα, που ξέρετε ότι θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας, γεγονός που σας επιτρέπει να βγείτε επιτέλους απ’ το σπίτι και να ξεσκάσετε με τον τρόπο που σας αρέσει.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Το ερωτικό φλερτ θα παίξει

κομβικό ρόλο σήμερα στην εξέλιξη των πραγμάτων, ακόμα κι αν δεν οδηγήσει πουθενά. Μη βιάζεστε, Ταύροι, και μην προσπαθείτε να βρείτε στα πάντα ένα υψηλό νόημα. Απολαύστε την κατάσταση ως έχει. Ο Κρόνος βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σας και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με έναν συνάδελφο.

Δίδυμος Η μέρα ξεκινάει με χαρά και ξεγνοιασιά, αλλά στη συνέχεια, ορισμένα πρακτικά προβλήματα σας προκαλούν αρκετό εκνευρισμό. Διευθετήστε μόνοι σας οτιδήποτε σας προβληματίζει (ιδίως επαγγελματικό) και αποφύγετε τις παρεμβάσεις τρίτων. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αποτρέψετε τους ανούσιους καυγάδες, ακόμα κι αν μερικοί εκτονώνονται μέσω αυτών.

Καρκίνος Η Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας σε ένα πρόσωπο που έχετε υποτιμήσει πολύ, αλλά τώρα φαντάζει ικανό για περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε. Δώστε του μία ευκαιρία να σας εκπλήξει με τον χαρακτήρα του. Μην επιμένετε σε επαγγελματικές επιλογές που σας κάνουν κακό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ψαχτείτε αλλού.

Λέων Ένα θέμα υγείας (όχι απαραίτητα δικό σας) θα σας προβληματίσει πολύ και σταδιακά θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την πεζή καθημερινότητα. Συμπεριφερθείτε ψύχραιμα, όποιος κι αν είναι αυτός που πλήττεται άμεσα. Νέες ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών σας. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία και “χωθείτε” εκεί που σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Παρθένος Είναι πολύ νωρίς για να λήξετε ένα ειδύλλιο που δεν έχει ακόμα ξεδιπλωθεί πλήρως. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στον εαυτό σας αλλά και στο άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο, προκειμένου να ανταποκριθείτε φυσιολογικά στην ερωτική πρόκληση. Μη βιάζεστε να αποφασίσετε. Εντάσεις σας περιμένουν στη δουλειά, που όμως μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

Ζυγός Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε ένα συναισθηματικό βάρος που κουβαλούσατε καιρό, χωρίς να το έχετε επιλέξει. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους του στενού σας περιβάλλοντος – ξέρουν και θέλουν το καλό σας. Μη βιαστείτε να διαλέξετε στρατόπεδο σε έναν καυγά που ξεσπάει μεταξύ φίλων. Η κατάσταση είναι πολύ πιο μπερδεμένη απ’ ό, τι νομίζετε.

Σκορπιός Πάρτε στα χέρια σας ένα προβληματικό τεχνικό ζήτημα, ειδικά αν αυτό σχετίζεται με το σπίτι σας. Ο Δίας σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε σε θέματα οργάνωσης. Εξελίξεις στα ερωτικά σας. Μην αντιστέκεστε στις ορμές και τα ένστικτά σας – ήρθε η ώρα να βάλετε για λίγο τους κανόνες της λογικής στην άκρη.

Τοξότης Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί σήμερα κινδυνεύετε να βγείτε εκτός προγραμματισμού χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Δώστε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας και η διασκέδαση θα ακολουθήσει. Δεν μπορούν να γίνουν όλα ταυτόχρονα. Άνοδος στα ερωτικά, καθώς επιτέλους διαμορφώνονται οι κατάλληλες συνθήκες για να προσεγγίσετε το άτομο που σας απασχολεί.

Αιγόκερως Μία πρόσφατη επαγγελματική επιλογή που πολλοί αμφισβήτησαν, αρχίζει τώρα να δικαιώνεται. Μη δίνετε υπερβολική σημασία στις αντιδράσεις των γύρω σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχετε θέσει. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στη σχέση σας, αλλά το κλίμα θα εξομαλυνθεί σύντομα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά.

Υδροχόος Ρευστή η κατάσταση των επαγγελματικών σας τώρα, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε τις μεγαλεπήβολες κινήσεις. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε διλήμματα, αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σας. Επιτέλους τα ερωτικά σας σταθεροποιούνται, μετά από μια περίοδο αναταραχών. Οι εξωτερικές παρεμβολές είναι αμελητέες – μην τις διογκώνετε στο μυαλό σας.

Ιχθύς Αρκετά με τη μετριοπάθεια στα ερωτικά. Σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να διεκδικήσετε όλο το πακέτο ή τίποτα απολύτως. Μην υποτιμάτε άλλο τις δυνάμεις και τα θέλγητρα του ίδιου σας του εαυτού. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε ανάμεσα σε συναδέλφους. Η λεπτή επικοινωνία είναι το παν για την ανέλιξή σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα