Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μην περιμένετε έξυπνες απαντήσεις από χαζούς ανθρώπους. Ο καθένας μπορεί να σας δώσει συγκεκριμένα πράγματα, και είναι δική σας δουλειά να κάνετε αυτή τη διάκριση. Σήμερα, Κριοί προτάξτε τη λογική έναντι στου υπέρμετρου συναισθηματισμού. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως μερικοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν το ρόλο τους και να συμφιλιώνονται μ’ αυτόν.

Ταύρος Έχετε ποντάρει περισσότερα απ’ όσα έπρεπε σε ένα συγκεκριμένο ειδύλλιο, αλλά πλέον δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα πίσω. Μην

προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε την κατάσταση- αντιμετωπίστε την ως έχει, και θα δικαιωθείτε. Η Αφροδίτη ευνοεί τις ριψοκίνδυνες κινήσεις, σε όποιον τομέα κι αν αυτές λαμβάνουν χώρα. Ανοιχτείτε περισσότερο στην προοπτική του τυχαίου.

Δίδυμος Διαχειριστείτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, με ιδιαίτερη διακριτικότητα, σήμερα. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι πιο πιθανός από ποτέ, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι σημαντικό να κρατήσετε τους συμμάχους σας κοντά. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μη διστάσετε να εκτεθείτε στα μάτια εκείνου που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος τόπος και χρόνος, Καρκίνοι. Μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα, γιατί τίποτα δεν θα βγει όπως θα ‘πρεπε. Υπομονή, και ο Κρόνος θα βάλει τα πράγματα σε μια λογική σειρά. Αποφύγετε τις διενέξεις που δεν σας αφορούν άμεσα, ειδικά εκείνες που εκτυλίσσονται στον επαγγελματικό χώρο.

Λέων Οτιδήποτε επιχειρεί να σας βγάλει απ’ τη ρουτίνα σας σήμερα, πρέπει να αντιμετωπιστεί θετικά από εσάς, ακόμη κι αν στην πορεία αποδειχτεί αρκετά επικίνδυνο. Δοκιμάστε νέα πράγματα, Λέοντες, αρκετά με τις ασφαλείς επιλογές. Οι διαφωνίες σήμερα είναι αναμενόμενες στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας σχέσεων. Μην τους δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει.

Παρθένος Μεγάλες αλλαγές σας περιμένουν σε ένα αισθηματικό θέμα, πάνω στο οποίο νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα. Τελικά, ακόμη και οι πιο ξεροκέφαλοι άνθρωποι μπορούν να μεταστραφούν την πιο ευνοϊκή για σας στιγμή. Μείνετε μακριά από κακές παρέες σήμερα- ειδικά εκείνες που έχουν την τάση να σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ζυγός Το ακατάσχετο ερωτικό φλερτ σας έχει προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Έχει έρθει η ώρα, Ζυγοί, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να σοβαρευτείτε. Αυτός που θέλετε πραγματικά, δεν θα σας περιμένει για πάντα. Μη βιαστείτε να κάνετε μια επαγγελματική επιλογή, χωρίς να λάβετε πρώτα υπόψη τα επιμέρους πρακτικά στοιχεία που την αφορούν.

Σκορπιός Ο Άρης σας εντάσσει από νωρίς σε εμπόλεμο κλίμα, γεγονός που σας βολεύει μια χαρά, αφού οι προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε, δεν πρόκειται να διευθετηθούν με αθώες συζητήσεις. Διεκδικήστε με πυγμή το συμφέρον σας. Έχετε πολλά να μάθετε από την οικογένεια σήμερα. Μη διστάσετε να καταφύγετε σ’ αυτή, την κατάλληλη στιγμή.

Τοξότης Μην περιμένετε να σας προσεγγίσει αυτός που ονειρεύεστε, με άμεσο και ευθύ τρόπο, γιατί τα ιδανικά σενάρια σπάνια ευδοκιμούν. Όλα δείχνουν πως πρέπει να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, Τοξότες, και να αναλάβετε δράση χωρίς πολλές καθυστερήσεις. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Επιτέλους ανακτάτε την αίσθηση του μέτρου.

Αιγόκερως Οι συμβουλές των άλλων περιττεύουν σ’ αυτό το χρονικό σημείο. Εμπιστευτείτε τις επιλογές σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας, γιατί μόνο έτσι θα οδηγηθείτε στο σημείο που επιθυμείτε, σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Έντονοι οι τριγμοί στις σχέσεις σας με Ταύρους και Λέοντες. Πάρτε τους με το μαλακό- δεν σας συμφέρει να συγκρουστείτε.

Υδροχόος Σταθείτε σε έναν στενό φίλο όπως σας στάθηκε κι αυτός, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Οι δοκιμασίες των σχέσεών μας δεν έρχονται πάντα όταν τις περιμένουμε. Οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή, Υδροχόοι. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο για το οποίο τα συναισθήματά σας είναι ανάμικτα. Μια ευχάριστη ανατροπή σας περιμένει.

Ιχθύς Η καλοσύνη των άλλων μας τελείωσε, Ιχθείς. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από τις δικές σας ενέργειες και αντοχές, γι’ αυτό καλύτερα να βασιστείτε σε ό, τι αντιλαμβάνεστε με τις ίδιες σας τις αισθήσεις. Αξιοποιήστε την αλλαγή κλίματος στα ερωτικά σας με δημιουργικό τρόπο. Καιρός να επιφέρετε τις αλλαγές που θέλετε, άμεσα και αποτελεσματικά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα