Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Δεν σας συμφέρει να χάσετε την επαγγελματική ευκαιρία που σας παρουσιάζεται τώρα, Κριοί. Είναι πολλά αυτά που απειλούν να σας αποσπάσουν την προσοχή, αλλά δεν αξίζει να μοιραστείτε ανάμεσα σε πολλούς προορισμούς, όταν εκείνος που επείγει είναι συγκεκριμένος. Δώστε έμφαση στα λόγια ενός εμπειρότερου προσώπου. Το καλό σας θέλει, όσο κι αν αμφιβάλλετε.

Ταύρος Πολλά λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη σήμερα, τόσο από τη δική σας μεριά, όσο και από τη μεριά των φίλων σας. Δε χρειάζεται να παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά, όταν μάλιστα οι συνθήκες δείχνουν ότι το κλίμα είναι ασυνήθιστα ρευστό.

Η μουσική και η τέχνη γενικότερα έχουν πολλά να σας δώσουν. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά.

Δίδυμος Μην αγνοείτε τα σημάδια του σώματος, όσο απορροφημένοι κι αν είστε από άλλες δουλειές. Οι ανάγκες σας δεν πρόκειται να εξαφανιστούν επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να κάνετε τα στραβά μάτια. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με κάποιο εραστή από το παρελθόν. Μια νέα ευκαιρία μπορεί να σας ανανεώσει όσο λίγα πράγματα.

Καρκίνος Ο χρόνος που περνάτε με την οικογένεια είναι τεράστιας σημασίας. Βάλτε τις διαφωνίες και τους εγωισμούς στην άκρη, και θα βρεθείτε ενώπιον μιας μεγάλης αποκάλυψης που θα επιδράσει θετικά στις σχέσεις σας με συγγενείς και κοντινούς φίλους. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Επιτέλους μαθαίνετε πως είναι λάθος να προσεγγίζετε επιθετικά τον σύντροφό σας, όταν θέλετε κάτι από αυτόν.

Λέων Ένας έντονος καυγάς σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές που κάνατε τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας. Δεν είναι ποτέ αργά να απομακρύνετε ακατάλληλο κόσμο από τον κύκλο σας, Λέοντες. Οι Ταύροι και οι Καρκίνοι σας ασκούν θετική επιρροή σήμερα. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τους κρατήσετε δίπλα σας.

Παρθένος Αλλαγή του κλίματος στις συναδελφικές σας σχέσεις. Ο τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζει ο κόσμος που συναναστρέφεστε επαγγελματικά, αλλάζει προς το καλύτερο. Φαίνεται πως σιγά σιγά καταφέρνετε να κερδίσετε το σεβασμό σημαντικών ατόμων. Μη βιαστείτε να αναχαιτίσετε τις ερωτικές κρούσεις ενός Αιγόκερου. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να τις σκεφτεί και να τις αξιολογήσει.

Ζυγός Οι κοινωνικές γνωριμίες έχουν τη δύναμη να σας οδηγήσουν στο σημείο ακριβώς που επιδιώκετε να φτάσετε, αλλά μόνο η ικανότητά σας μπορεί να σας διατηρήσει εκεί. Φερθείτε διπλωματικά, Ζυγοί. Καταιγιστικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας σήμερα. Έχει έρθει όμως η ώρα να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο εξίσου συμφέρουσες διαδρομές.

Σκορπιός Αρκετά με τις δουλειές, Σκορπιοί. Δεν μπορεί μια ζωή οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να σας κρατάνε μακριά από αυτούς που αγαπάτε πραγματικά. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας με μεγάλη προσοχή σήμερα. Οι εντάσεις στο τοπίο της δουλειάς επιδρούν ευεργετικά στην ψυχολογία όλων. Η στασιμότητα φεύγει και όλοι σιγά σιγά ξαναμπαίνουν σε τροχιά δημιουργίας.

Τοξότης Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση, Τοξότες. Μην παίρνετε όρκο για κανέναν απ’ όσους σας περιβάλλουν- όλοι μπορεί να υπερβάλλουν με τον τρόπο τους. Εμπιστευτείτε περισσότερο από ποτέ το ένστικτό σας. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο γίνεται ολοένα πιο στενή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια αρκετά καταπιεσμένα συναισθήματα.

Αιγόκερως Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής τώρα, καθώς η πλανητική συγκυρία σας ωθεί να ποντάρετε πολλά, χωρίς απαραίτητα να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Πάρτε αυτό το ρίσκο, Αιγόκεροι, κάθε επένδυση είναι προς το συμφέρον σας. Σταθερά τα ερωτικά σας. Αποφύγετε τις ακρότητες, όσο κι αν καίγεστε να αφεθείτε σ’ αυτές.

Υδροχόος Ο Δίας ενισχύει το επικοινωνιακό σας χάρισμα, βοηθώντας σας έτσι, να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη ενός μακροχρόνιου στόχου. Φερθείτε ευγενικά και διπλωματικά, και οι πόρτες που θα σας ανοίξουν, θα είναι περισσότερες απ’ ό, τι νομίζετε. Μην πιέσετε ανθρώπους και συναισθήματα στον τομέα των ερωτικών. Παίξτε το κουλ, ακόμη κι αν δεν είστε.

Ιχθύς Μη διστάσετε να εκμεταλλευτείτε μια χρήσιμη γνωριμία για να εξελιχθείτε πνευματικά. Δεν θα σας περιτριγυρίζουν πάντα ενδιαφέροντες άνθρωποι, Ιχθείς, επομένως δεν έχετε το περιθώριο να σνομπάρετε τον κόσμο με τόση ευκολία. Άνοδος στα ερωτικά σας σήμερα, μετά από μια μικρή περίοδο απογοήτευσης. Τα πράγματα έρχονται ακριβώς όπως τα περιμένατε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα