Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μια απότομη αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας βγάλει κατά πολύ από το πρόγραμμά σας. Τα σχέδια είναι για να χαλάνε, Κριοί, ειδικά όταν ο παράγοντας των ερωτικών συναισθημάτων είναι τόσο έντονος. Μην αποπαίρνετε όσους δεν σας καταλαβαίνουν με τη μια, σήμερα. Κάντε υπομονή, και όλα θα στρώσουν.

Ταύρος Είναι προς το συμφέρον σας να φανείτε πιο διαλλακτικοί απ’ ό, τι συνήθως, τώρα. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζετε, γι’

αυτό καλύτερα να περιμένετε λίγο, πριν κάνετε μεγάλες και μη αναστρέψιμες κινήσεις. Οι σχέσεις σας με τους Ζυγούς μπορούν να σας οδηγήσουν πολύ ψηλά.

Δίδυμος Δεν είναι ανάγκη να κάνετε τους καλούς για να φέρετε όσους σας ενδιαφέρουν, στα μέτρα σας. Μόνο εκείνοι που μπορούν να σας αντέξουν όπως πραγματικά είστε, δικαιούνται να σας έχουν στη ζωή τους. Η Αφροδίτη δίνει έναν ασυνήθιστο προσανατολισμό στα ερωτικά σας, και όλα δείχνουν πως πρέπει να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Καρκίνος Ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας, αρχίζει να σας εμπνέει με τρόπο μοναδικό. Μην αφήσετε τον εγωισμό να σταθεί ανάμεσα σε σας και εκείνο. Έχετε πολλά να πάρετε από αυτή τη σχέση. Αναταραχές στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται ότι οι πρωτοβουλίες σας δεν βρίσκουν σύμφωνους όλους τους συναδέλφους σας.

Λέων Η έντονη πολιορκία αποδίδει πάντα αποτελέσματα. Δεν είναι σίγουρο κατά πόσο τα πράγματα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλετε, αλλά, χωρίς αμφιβολία, η στασιμότητα που τόσο σας κούρασε, αρχίζει να υποχωρεί. Επιμείνετε στην αρχική σας θέση, σε ό, τι αφορά ένα ιδεολογικό ζήτημα, και θα δείτε ότι το σθένος σας θα ανταμειφθεί.

Παρθένος Μια μέρα μακριά από τα επαγγελματικά και προσωπικά σας προβλήματα μπορεί να σας κάνει τεράστιο καλό. Κάντε μια προσπάθεια να διακόψετε, έστω για λίγο, τη ρουτίνα σας, και η διάθεσή σας θα αλλάξει ριζικά. Σε ομαλή φάση τα ερωτικά σας. Μην πιέζετε καταστάσεις, αν δεν θέλετε να υποστείτε την οργή των άλλων.

Ζυγός Οι αγγαρείες δεν θα λείψουν σήμερα απ’ το τοπίο της δουλειάς, αλλά η υπακοή σας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σας φτάσει στο σημείο ακριβώς που επιθυμείτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επαναστάσεις. Προσοχή στην προσέγγιση των Ιχθύων. Λένε πολλά, αλλά δεν εννοούν ούτε τα μισά. Ενεργοποιήστε τις άμυνές σας.

Σκορπιός Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν μερικοί στις χαρές σας, λέει πολλά για τα γενικότερα συναισθήματά τους προς το πρόσωπό σας. Επιτέλους, αρχίζετε να διαβάζετε πίσω απ’ τις γραμμές, ξεσκεπάζοντας αρκετά άτομα του κύκλου σας. Ο Ερμής επαναφέρει στην επικαιρότητα ένα ειδύλλιο απ’ τα παλιά, με νέους όμως όρους, αυτή τη φορά.

Τοξότης Η καχυποψία σας, σας εμποδίζει να δείτε με αντικειμενικότητα τα αγνά συναισθήματα που τρέφει κάποιος για σας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, Τοξότες, επομένως είναι ανώφελο να παραμένετε δέσμιοι των παλαιότερων, ατυχών σας εμπειριών. Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους. Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με βελτίωση της καταρρακωμένης ψυχολογίας σας.

Αιγόκερως Οι τριγμοί σε μια μακροχρόνια φιλία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές που κάνατε το τελευταίο διάστημα. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ό, τι κι αν συμβεί, και εμπιστευτείτε την κρίση και τις συμβουλές των μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων. Η Σελήνη φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που αφορούν κυρίως τις συναδελφικές σας σχέσεις.

Υδροχόος Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα, Υδροχόοι, και κατά βάθος, το ξέρετε καλά. Αφήστε ελεύθερο αυτόν που διακαώς επιθυμείτε, κι αν είναι πραγματικά δικός σας, θα γυρίσει από μόνος του πίσω σε σας. Η τύχη σας αλλάζει σε θέματα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά. Επιτέλους, παίρνετε το αίμα σας πίσω και το ευχαριστιέστε πολύ.

Ιχθύς Η αποστασιοποίηση μπορεί να σας κάνει καλό, αλλά αν δεν προσέξετε, ενδέχεται να σας αποξενώσει οριστικά από μερικά σημαντικά άτομα. Χαλιναγωγήστε την υπερβολή σας και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά. Η οικογένεια αποτελεί ιδανικό καταφύγιο από οτιδήποτε σας προβληματίζει, σήμερα. Μην της γυρίσετε την πλάτη για κανένα λόγο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα