Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Οι δυσκολίες στην επικοινωνία είναι πολλές σήμερα, αλλά χάρη στην παρέμβαση ενός ψύχραιμου προσώπου, θα καταφέρετε να πείτε αυτά που θέλετε σ’ αυτούς που θέλετε, και να γίνετε κατανοητοί. Αποφύγετε τα λάθη βιασύνης. Το ερωτικό ραντάρ σας είναι πολύ δυνατό τώρα. Εκμεταλλευτείτε το, επενδύοντας στις σωστές περιπτώσεις ατόμων, που αξίζουν τον κόπο.

Ταύρος Για κάποιο λόγο, η επίθεση είναι η πρώτη σας αντίδραση στα πάντα σήμερα, αλλά η στάση αυτή ενδέχεται να σας κλείσει πολλές πόρτες, αν συνεχιστεί. Δοκιμάστε να αλλάξετε τακτική, τουλάχιστον ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Η Αφροδίτη σας στέλνει πολύ συγκεκριμένα σημάδια σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείτε στο εξής, όσον αφορά τα ερωτικά σας.

Δίδυμος Έχει έρθει η ώρα να πάρετε τον εαυτό και τα ερωτικά σας στα σοβαρά και να σκεφτείτε προσεκτικά και χωρίς υπεκφυγές το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ο χρόνος κυλάει, Δίδυμοι, και οι απαιτήσεις των γύρω σας αυξάνονται. Προσοχή στις τρικλοποδιές στο χώρο των επαγγελματικών σας. Μην εμπιστεύεστε εκείνους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους.

Καρκίνος Το επαγγελματικό παρασκήνιο σας δίνει τεράστια ώθηση, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Ακούστε τις συμβουλές των εμπειρότερων (κυρίως των Σκορπιών) και τιθασεύστε όσο μπορείτε την παρορμητικότητά σας. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι. Η επίδραση του Ερμή δεν θα μπορούσε να αφήσει τα δρώμενα και τις σχέσεις εντός της οικογένειας ανέπαφα.

Λέων Αισθάνεστε έξω από τα νερά σας σήμερα, Λέοντες, κι αυτό μπορεί να σημαίνει πως είστε έτοιμοι για μια μεγάλη μετάβαση. Μην προσπαθήσετε να ενταχθείτε σε ένα σύνολο που δεν σας ταιριάζει. Κάποιος άλλος, πιο κατάλληλος, σας περιμένει να τον ακολουθήσετε. Μια παλιά αντιπαλότητα ξαναζωντανεύει. Μην επαναλάβετε τα λάθη των προηγούμενων ετών.

Παρθένος Οι μεγάλες παρέες και η έντονη ζωή δεν είναι για σας σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε, και όλα δείχνουν πως αυτό πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας από περιττούς προβληματισμούς και αρνητικές σκέψεις. Ένα νέο πρόσωπο διακρίνεται στον ερωτικό ορίζοντα. Βολιδοσκοπήστε προσεκτικά, προτού κάνετε κάποια κίνηση.

Ζυγός Οι ισορροπίες μερικών σημαντικών διαπροσωπικών σας σχέσεων μεταβάλλονται απότομα σήμερα, ανατρέποντας κάθε σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας. Σεβαστείτε την ελευθερία των άλλων, αλλά μην ξεχνάτε πως κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει τη δικιά σας. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε μείνει στα σπάργανα. Επιβραβεύστε με κάθε τρόπο τον εαυτό σας.

Σκορπιός Ο Άρης σας δίνει την αποφασιστικότητα που σας έλειπε, για να διευθετήσετε μια προβληματική κατάσταση, χρησιμοποιώντας ακόμη και σκληρά μέσα, εφόσον χρειαστεί. Σταδιακά, όσοι πόνταραν στη διστακτικότητά σας, θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Οι επαφές σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν αρχίζουν να πληθαίνουν. Τι να σημαίνει άραγε αυτό ;

Τοξότης Μη διστάσετε να ζητήσετε και να πάρετε τον χρόνο και το χώρο που έχετε ανάγκη, για να αποφασίσετε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας στον τομέα των ερωτικών σας. Καλύτερα να κρατάτε κάποιον σε αναμονή, παρά να τον κοροϊδεύετε μπροστά στη μούρη του. Οι φιλικές σας σχέσεις αναπτερώνονται σήμερα, ξεπερνώντας το λούκι των προηγούμενων ημερών.

Αιγόκερως Άνοδος στους τομείς που αφοσιωθήκατε το περασμένο διάστημα, και ειδικά στον επαγγελματικό. Ο ανταγωνισμός λίγη σημασία έχει πλέον, Αιγόκεροι. Έχετε πια κατοχυρώσει τη θέση που προσδοκούσατε εδώ και καιρό. Προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε. Μην ξεστομίσετε τίποτα, αν δεν είστε σίγουροι πως το εννοείτε πλήρως, διαφορετικά θα βρεθείτε σε μπελάδες.

Υδροχόος Οι εξελίξεις των ερωτικών σας ξεπερνούν κατά πολύ το πλάνο που είχατε κατά νου, και σε μεγάλο βαθμό αλλάζουν τη στρατηγική που είχατε προετοιμάσει. Μην αφήνετε όμως, τις κινήσεις εντυπωσιασμού να σας θαμπώσουν. Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που θέλετε. Οι Τοξότες είναι οι ισχυρότεροί σας σύμμαχοι τώρα. Μην τους απομακρύνετε.

Ιχθύς Το σκηνικό των επαγγελματικών σας αλλάζει άρδην, αλλά οι στόχοι σας δεν διαφοροποιούνται ούτε στο ελάχιστο, σε σχέση με πριν. Μην αφήνετε μερικούς αστάθμητους παράγοντες να σας αποπροσανατολίσουν χωρίς λόγο. Ο Δίας επηρεάζει δυναμικά τον ρου της ερωτικής διεκδίκησης. Ό, τι έμοιαζε απίθανο μέχρι πριν λίγο, ξαφνικά μετατρέπεται σε ρεαλιστικό σενάριο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα