Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας σας δεν θα είναι εύκολο πράγμα σήμερα, καθώς η συγκυρία σας φέρνει ανάμεσα σε αντικρουόμενα συμφέροντα, και η θέση σας είναι ιδιαίτερα λεπτή. Αντιμετωπίστε την κατάσταση ψύχραιμα. Η επιρροή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει αρχίσει να αυξάνεται σημαντικά. Μην υποτιμήσετε ποτέ ξανά τις δυνάμεις σας.

Ταύρος Ο δρόμος της ερωτικής κατάκτησης είναι ορθάνοιχτος, χάρη στην ευνοϊκή θέση

της Αφροδίτης. Είστε σίγουροι όμως ότι έχετε κατασταλάξει και πως ξέρετε επακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε ; Μην κινηθείτε βιαστικά. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που ξεφεύγουν απ’ ό, τι είχατε προβλέψει. Δεν υπάρχει λόγος να ελέγχετε τα πάντα, Ταύροι.

Δίδυμος Οι πειρασμοί γύρω σας είναι έντονοι, αλλά από το να ενδώσετε σ’ αυτούς, είναι πολύ προτιμότερο να κρατηθείτε μακριά και να σκεφτείτε. Ίσως ήρθε η στιγμή να χαράξετε συγκεκριμένη στρατηγική στα ερωτικά σας και να σταματήσετε να τα βλέπετε με τόση χαλαρότητα. Η σχέση σας με έναν κοντινό φίλο αποκαθίσταται μετά τις πρόσφατες εντάσεις.

Καρκίνος Δώστε ένα κίνητρο σε όσους πίστεψαν σε σας, να συνεχίσουν να επενδύουν πάνω σας. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους πρέπει να ανανεώνεται συχνά, Καρκίνοι. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Ο Δίας σας φέρνει πολύ κοντά σε μια επαγγελματική διάκριση, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να κάνετε για να την κατοχυρώσετε.

Λέων Μάθετε από τα λάθη σας, Λέοντες, και αξιοποιήστε την εμπειρία σας με τρόπο εποικοδομητικό. Ο τρόπος που χάσατε μια πρόσφατη ερωτική μάχη, λέει πολλά για τη στάση που πρέπει να κρατάτε στο εξής, όταν οι άλλοι αρνούνται να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους απ’ την αρχή. Προσοχή στις υπόγειες κινήσεις, στο χώρο της δουλειάς.

Παρθένος Μην ερμηνεύετε την αδιαφορία που σας δείχνει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με τρόπο αρνητικό για σας. Πρόκειται για την αρχαιότερη τακτική έμμεσης επίθεσης, και κανονικά θα έπρεπε να αισθάνεστε κολακευμένοι. Ο Ερμής διαφοροποιεί την κατάσταση των οικογενειακών σας σχέσεων. Δώστε τα απαιτούμενα ελαφρυντικά σε εκείνους που παραφέρονται.

Ζυγός Σήμερα, η αποδοτικότητά σας, τόσο σε επίπεδο δουλειάς όσο και σε επίπεδο σχέσεων, βρίσκεται στα ύψη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιληφθείτε όλων εκείνων των εκκρεμοτήτων που σας προβληματίζουν, και ειδικά των άχαρων και ανιαρών. Ο καθένας στέλνει τα ερωτικά του μηνύματα ανάλογα με το στυλ του. Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί.

Σκορπιός Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και λιγότερο με τον κόσμο (καλό ή κακό) που σας περιβάλλει. Έχετε πολλά θέματα ψυχολογικής φύσεως να διευθετήσετε, και η εποχή δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη για μια τέτοια δουλειά. Στασιμότητα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η αλλαγή θα έρθει όταν οι συνθήκες της το επιτρέψουν.

Τοξότης Η επαφή σας με ένα άτομο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας, έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, που ακόμη κι αν δεν υιοθετηθεί τελικά, αξίζει να δοκιμαστεί από σας, έστω ως εμπειρία. Ο Κρόνος βελτιώνει τα επαγγελματικά σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Αιγόκερως Μην αναβάλετε άλλο την διεκπεραίωση μιας υποχρέωσης, που ξέρετε καλά ότι επείγει. Ειδικά αν πρόκειται για γραφειοκρατικό ζήτημα, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, χωρίς να περιμένετε την κινητοποίηση κάποιου άλλου. Έντονη η κινητικότητα των ερωτικών σας, τώρα.. Τα λάθη βιασύνης, όμως, μπορούν να σας κοστίσουν ολόκληρο το παιχνίδι.

Υδροχόος Υδροχόοι, η πλανητική συγκυρία σας δίνει την κατάλληλη ώθηση, για να φτάσετε την ερωτική πολιορκία στα άκρα. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε την χειρότερη εκδοχή- όλα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή, και το ξέρετε καλά. Προσοχή στους Καρκίνους σήμερα. Τα κίνητρά τους είναι αβέβαια, συνεπώς, δε σας συμφέρει να τους εμπιστευτείτε πλήρως.

Ιχθύς Η συνεχής ενασχόλησή σας με τη δουλειά, σας έχει απορροφήσει εντελώς, με αποτέλεσμα τη δημιουργία δυσαρέσκειας στο χώρο των διαπροσωπικών σας επαφών. Δώστε περισσότερη σημασία στα άτομα που σας έχουν ανάγκη, Ιχθείς. Αλλαγές έρχονται στα ερωτικά σας, που μάλλον θα σας εκπλήξουν αρκετά. Οι ισορροπίες δυνάμεων μεταβάλλονται με τρόπο που δεν είχε προβλέψει κανείς.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα