Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Μόνο εσείς μπορείτε να χτίσετε το περιβάλλον που θέλετε, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας. Ο Δίας ενισχύει τις εντατικές σας προσπάθειες. Σταθερά τα πράγματα στα ερωτικά σας- αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ταύρος Βεβαιωθείτε ότι η ερωτική σας επιλογή σας ικανοποιεί και ηθικά, εκτός από συναισθηματικά. Μπορείτε να αφήσετε την καρδιά σας να σας παρασύρει, Ταύροι, αλλά κάπου στην πορεία θα το μετανιώσετε. Συνδυάστε λογική και συναίσθημα. Σε καλή φάση οι σχέσεις σας με φίλους και συγγενείς. Ο

εκνευρισμός των προηγούμενων ημερών αποφορτίζεται.

Δίδυμος Απ’ ό, τι φαίνεται, δεν υπάρχει πια περιθώριο να εξυγιάνετε μια ερωτική σχέση που πήρε την κάτω βόλτα. Αντί να ξοδεύετε χρόνο προσπαθώντας να πετύχετε το ακατόρθωτο, προτιμήστε να επενδύσετε σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Προσοχή στις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, σήμερα. Καλύτερα να κρατήσετε διακριτικό ρόλο, όσο κι αν οι περιστάσεις σας ωθούν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Καρκίνος Η Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα τη δημιουργικότητά σας, γεγονός που σας βοηθάει να ξεφύγετε από το τέλμα και την ανία των προηγούμενων ημερών. Προσοχή, Καρκίνοι, δεν υπάρχει λόγος να γίνετε θύματα των ορέξεων των άλλων. Έχετε δικούς σας σκοπούς να εκπληρώσετε. Αλλαγή πλεύσης σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Ποτέ δεν είναι αργά να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

Λέων Η συγκυρία σας φέρνει ενώπιον ενός επικίνδυνου ερωτικού τριγώνου, που για το καλό σας θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία. Μην μπλεχτείτε σε μια ιστορία που το πιθανότερο είναι να σας βγάλει ζημιωμένους. Το ένστικτό σας, ευτυχώς, σας προστατεύει. Διευθετήστε μια οικονομική εκκρεμότητα προτού προσλάβει μεγαλύτερες διαστάσεις και σας εκθέσει σε τρίτους.

Παρθένος Οι πλανήτες σας, σας σπρώχνουν στην αλλαγή και την εξέλιξη, οι οποίες δεν θα επέλθουν ακριβώς όπως τις έχετε στο μυαλό σας. Έχετε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτά, γιατί οι εκπλήξεις θα διαδεχτούν η μια την άλλη. Τα ερωτικά σας βαίνουν ικανοποιητικά, αλλά πάντα κάτι θα λείπει, αν συνεχίσετε να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας.

Ζυγός Αρκετά ασχοληθήκατε με τους άλλους και με την εικόνα που έχουν σχηματίσει για σας. Ώρα να ρίξετε το βάρος στον εαυτό σας και στις πραγματικές σας ανάγκες, Ζυγοί. Πείτε ναι, χωρίς ενδοιασμούς, στη νέα ερωτική πρόκληση που σας γίνεται. Μη βιαστείτε να αθωώσετε κάποιον λόγω αμφιβολιών. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένοχος και προσπαθεί να το κρύψει.

Σκορπιός Ο Πλούτωνας κάμπτει τις αντιστάσεις σας σήμερα, και σας κάνει αρκετά υποχωρητικούς σε διάφορα θέματα. Πολλές φορές, η επιεικής στάση θέλει περισσότερο κουράγιο από τη σκληρή και απόλυτη, Σκορπιοί. Περιορίστε τις επαφές σας με τους Διδύμους, όσο μπορείτε. Δεν σας συμφέρει καθόλου να κοντράρεστε μαζί τους, αυτό το διάστημα.

Τοξότης Μην μπλέκεστε σε ξένες διαμάχες, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, Τοξότες. Το πιθανότερο είναι να κατηγορηθείτε άδικα, ακόμη κι αν η πρόθεσή σας είναι να κατευνάσετε τα πνεύματα. Σε πολύ καλή φάση τα ερωτικά σας, τώρα. Επιτέλους τα προσχήματα παραμερίζονται και η κάθε πλευρά ομολογεί χωρίς φόβο τα συναισθήματά της.

Αιγόκερως Μια σχέση που έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολικά περίπλοκη, καλό είναι είτε να απλοποιηθεί, είτε να καταργηθεί εντελώς. Δεν χρωστάτε σε κανέναν να ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε κάτι που δεν σας προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Αφήστε τους Υδροχόους να σας πλησιάσουν άφοβα. Μόνο καλό θα δείτε από αυτούς σήμερα.

Υδροχόος Εξερευνήστε τα ερωτικά σας ένστικτα χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις, Υδροχόοι. Ο Κρόνος σας συμφιλιώνει με τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας τώρα, σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως στο ερωτικό. Εκπλήξεις σας περιμένουν στη δουλειά. Η σχέση σας με ένα ανυπόφορο άτομο βελτιώνεται, και η διάθεσή σας ανεβαίνει.

Ιχθύς Μη γυρνάτε την πλάτη στην προοπτική της δέσμευσης (κυρίως στο πεδίο των αισθηματικών), γιατί ακόμα κι αν δεν την επιθυμείτε από άποψη, κανείς δεν σας εγγυάται ότι δεν θα σας γεννηθεί η ανάγκη να την κυνηγήσετε, κάποια στιγμή. Βελτίωση στα οικονομικά, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις μερικών ατόμων του κύκλου σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα