Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να σκεφτείτε πώς ακριβώς πρέπει να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας στο ερωτικό πεδίο. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν το συμφέρον κανενός, στην παρούσα φάση. Μια σύντομη κόντρα στη δουλειά θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που γνωρίζατε αλλά αγνοούσατε επιμέλως εδώ και καιρό.

Ταύρος Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για την παρερμηνεία των λόγων σας από εκείνους που είτε αδυνατούν είτε αρνούνται να καταλάβουν αυτό που εννοείτε. Εσείς οφείλετε απλώς να είστε ευθείς και ξεκάθαροι. Δώστε μια ακόμα ευκαιρία στο άτομο

που δεν κατάφερε με την πρώτη να σας αποδείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Δίδυμος Οι ομοιότητές σας με ένα κοντινό πρόσωπο γίνονται ολοένα και περισσότερες, γεγονός που ενδέχεται να σας φοβίσει. Κάντε την υπέρβαση, Δίδυμοι, και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσει αυτή την πνευματική και συναισθηματική σύγκλιση. Η Αφροδίτη σας απαλλάσσει από ένα μεγάλο βάρος που σας φορτώθηκε χωρίς να το επιλέξετε.

Καρκίνος Η σύγκρουση σήμερα αποτελεί την εύκολη επιλογή, αλλά όλα δείχνουν πως δεν είναι αυτός ο δρόμος που πρέπει να πάρετε. Διαφοροποιηθείτε από εκείνους που σας ωθούν στην ένταση και ψάξτε για τη λύση του προβλήματος μέσα σας. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Μη σνομπάρετε ό, τι δεν καταλαβαίνετε.

Λέων Τα ερωτικά σας περιπλέκονται σήμερα, κυρίως λόγω της αμφιλεγόμενης παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου. Διαχειριστείτε την κατάσταση χωρίς υστερίες και περιορίστε τις πληροφορίες που μοιράζεστε με τους άλλους σχετικά με τα προσωπικά σας. Ηρεμία στις οικογενειακές και τις φιλικές σας σχέσεις. Επιτέλους βρίσκετε τη χρυσή τομή σε ένα σημαντικό επικοινωνιακό πρόβλημα.

Παρθένος Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τα μάτια ενός ατόμου που για καιρό ζούσε μέσα στην πλάνη, απαλλάσσοντάς το από το ψέμα και τις αυταπάτες. Κανείς όμως δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι όλο αυτό θα γίνει αναίμακτα. Ο Άρης ενισχύει το δυναμισμό σας, κυρίως στο επίπεδο των επαγγελματικών.

Ζυγός Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας αναγκάσει να επιληφθείτε ενός διαπροσωπικού ζητήματος, που για καιρό είχατε στον πάγο από φόβο μήπως γιγαντωθεί. Είστε πιο δυνατοί απ’ ό, τι νομίζετε, Ζυγοί. Ο Κρόνος ευνοεί τα νέα ειδύλλια, ακόμη κι εκείνα που γεννήθηκαν υπό αβέβαιες συνθήκες. Μην παρατήσετε τώρα μια ιστορία που δείχνει να ‘χει πολύ ψωμί.

Σκορπιός Ένα θέμα υγείας θα σας ταρακουνήσει αρκετά σήμερα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σας δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Πείτε ναι σε μια τολμηρή πρόκληση που γίνεται σε προσωπικό επίπεδο, και επενδύστε στα αναξιοποίητα στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Τοξότης Ο ρομαντισμός είναι πλέον διάχυτος στην ατμόσφαιρα, γεγονός που, παρ’ όλα τα θετικά του στοιχεία, εγκυμονεί και ορισμένους κινδύνους. Μην παρασυρθείτε σε μονοπάτια δίχως επιστροφή, όσο ελκυστικά κι αν είναι. Η χημεία σας με Ζυγούς και Ιχθείς είναι στο peak της τώρα. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο, όποιος κι αν είναι ο σκοπός σας.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επανόρθωση των σχέσεών σας με έναν άλλοτε κολλητό φίλο, αλλά αφήνει πάνω σας την ευθύνη για τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Μην επαναπαύεστε σε ένα καλό σημάδι, Αιγόκεροι. Φυσιολογικοί οι ρυθμοί των επαγγελματικών σας τώρα, αλλά ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να σας αφήνει αδιάφορους.

Υδροχόος Επειδή τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αλληλένδετα, τα προβλήματα του ενός τομέα ενδέχεται να επηρεάσουν και τον άλλο, με απρόβλεπτο τρόπο. Μην αναβάλετε άλλο αυτό που πρέπει να κάνετε, Υδροχόοι. Κινητοποιηθείτε άμεσα και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Οι συμβουλές των Κριών και των Αιγόκερων σήμερα θα πιάσουν τόπο. Μην τις αγνοήσετε.

Ιχθύς Αφήστε τα προσχήματα και προχωρήστε στην ουσία του θέματος που σας απασχολεί, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Κάποιους μπορεί να τους συμφέρουν οι υπεκφυγές, αλλά εσάς σίγουρα όχι. Μια απρόσμενη εξέλιξη στο πεδίο των επαγγελματικών θα σας φέρει στο επίκεντρο μιας διένεξης με μεγάλες διαστάσεις. Το μοναδικό σας όπλο, πάντως, είναι η αλήθεια σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα