Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Σήμερα δεν θα είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσετε έναν ισχυρό αντίπαλο με τον δυναμισμό που επιθυμείτε, γι’ αυτό καλύτερα να κάνετε υπομονή, μέχρι να ΄ρθει η κατάλληλη στιγμή για μια τέτοια αναμέτρηση. Μη θεωρείτε δεδομένη την υποστήριξη ενός προσώπου που έχει περάσει πολλά. Δεν έχουν όλοι τις δικές σας αντοχές.

Ταύρος Η συγκυρία ευνοεί τις τολμηρές ερωτικές επιδιώξεις, Ταύροι. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να εκτεθείτε στα μάτια εκείνου που σας ενδιαφέρει, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε από αυτό. Δείξτε τα συναισθήματά σας άφοβα. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας.

Η εργατικότητα και η υπομονή σας θα εκτιμηθούν.

Δίδυμος Φροντίστε μια πληγωμένη διαπροσωπική σας σχέση, προτού ο χρόνος και η τριβή αφήσουν τα ανεξίτηλα σημάδια τους πάνω της. Μην παραμελείτε κάτι που σημαίνει πολλά για σας, όσους λόγους κι αν έχετε, για να το θεωρείτε δεδομένο. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε έναν αβέβαιο ερωτικό στόχο, που, όμως, αξίζει τον κόπο.

Καρκίνος Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν σήμερα (κυρίως στον τομέα των ερωτικών), αλλά εσείς οφείλετε να τους εμποδίσετε. Μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας και αναλάβετε το σχετικό κόστος. Αλλαγές στα επαγγελματικά. Αν δεν αγωνιστείτε εσείς για το συμφέρον σας, δεν θα το κάνει κανείς για λογαριασμό σας.

Λέων Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε από τον ερωτικό σας σύντροφο και διεκδικήστε το χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Ο χρόνος περνάει, Λέοντες, και οι αντοχές των γύρω σας μειώνονται. Κατασταλάξτε επιτέλους. Ο Κρόνος βελτιώνει τις οικογενειακές και τις συναδελφικές σας σχέσεις αισθητά, δίνοντάς σας, παράλληλα, κίνητρο να τις διατηρήσετε σε υψηλό επίπεδο.

Παρθένος Το ερωτικό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα, αλλά οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν, δεν σας επιτρέπουν να αφεθείτε ολοκληρωτικά σ’ αυτό. Διασκεδάστε ελεύθερα, Παρθένοι, αλλά κρατήστε μια δικλείδα ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μην έχετε τρομερές απαιτήσεις από ένα άτομο χωρίς εμπειρία, γιατί το πιθανότερο είναι να διαψευστούν.

Ζυγός Ο καλύτερος τρόπος να αποκαταστήσετε μια σχέση που δέχτηκε αρκετά πλήγματα, είναι προβάλλοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ευθέως. Οι υπόγειες συνεννοήσεις μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν, σ’ αυτή τη φάση. Δώστε περισσότερη σημασία στα λόγια και τις παραινέσεις των Σκορπιών. Είναι οι μόνοι που ξέρουν τι σας λένε.

Σκορπιός Ένα ειδύλλιο που θεωρήσατε λήξαν, αναθαρρεύει και αρχίζει να σας απασχολεί ξανά. Προσοχή, Σκορπιοί, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια κατάσταση χωρίς γυρισμό, αν δεν είστε σίγουροι ότι αξίζει τον κόπο. Δώστε σε έναν φίλο την ευκαιρία να σας εξηγήσει τις προθέσεις του. Μην κρίνετε τους πάντες και τα πάντα εκ του αποτελέσματος.

Τοξότης Ο Δίας φορτώνει αρκετές έγνοιες στην πλάτη σας σήμερα, που, ως επι το πλείστον, αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μη φοβηθείτε να τσαλακωθείτε, Τοξότες, γιατί εσείς μόνο θα βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Δώστε στο πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, το χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτεί. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα επιφέρει.

Αιγόκερως Τα διλήμματα μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό σήμερα, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Η λογική δεν είναι πάντα η καλύτερη οδός για να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή, Αιγόκεροι. Επιστρατεύστε το ένστικτό σας. Συγκρούσεις στο πλαίσιο της οικογένειας, που, όμως, μπορούν να αποβούν ευεργετικές για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος Αυτό που μπορείτε να κάνετε, δεν είναι απαραίτητα αυτό που πρέπει να κάνετε, Υδροχόοι. Ο Άρης σας δίνει την πυγμή που χρειάζεστε για να απαντήσετε σε ορισμένα υπαρξιακά σας ερωτήματα, χωρίς τη συνδρομή άσχετων προσώπων. Επιμείνετε σε ένα ερωτικό φλερτ που ξεκινήσατε λίγες μέρες πριν. Αυτή τη φορά, αξίζει τον κόπο να τσαλακώσετε τον εγωισμό σας.

Ιχθύς Διαχωρίστε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό η ανάμιξη δυο εντελώς διαφορετικών χώρων. Δώστε στον καθένα το κομμάτι από τον εαυτό σας που του αναλογεί. Θετικές οι εξελίξεις των οικονομικών σας τώρα. Επιτέλους, το άγχος και η νευρικότητα των τελευταίων ημερών υποχωρούν.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα