Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Αισθάνεστε ότι παραβλέψατε μια σημαντική λεπτομέρεια σε ό, τι αφορά τα της σχέσης σας, αλλά οι συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είναι καταλληλότερες σήμερα, για να επανορθώσετε ένα τυπικό σφάλμα. Συγκεντρωθείτε και μην αφήνετε το νου σας να τρέχει από δω κι από κει. Μια νέα επαγγελματική επαφή υπόσχεται πολλά για το άμεσο μέλλον.

Ταύρος Έχετε σκουριάσει λίγο στο θέμα φλερτ, Ταύροι, αλλά η Αφροδίτη σας βοηθάει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να εμπλουτίσετε

τον τρόπο προσέγγισής σας με νέα στοιχεία. Πρέπει επιτέλους να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Αρκετή ανοχή δείξατε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- καιρός να αρχίσετε να απομακρύνεστε από αυτό, μήπως και βάλει μυαλό.

Δίδυμος Μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε τώρα σε πρακτικά ζητήματα, αλλά η πραγματικότητα δεν σας αφήνει περιθώρια για αιθεροβασίες, Δίδυμοι. Στρωθείτε στη δουλειά, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Οι αντοχές σας είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε. Ένταση στις ενδοοικογενειακές σχέσεις, που πρέπει κάπως να κατευναστεί.

Καρκίνος Μην εγκαταλείψετε ένα έντονο φλερτ, λίγο πριν αρχίσει να ευδοκιμεί. Αυτή τη φορά, η πολιορκία κράτησε λίγο παραπάνω, αλλά αν επιμείνετε, θα καταλάβετε ότι άξιζε τον κόπο η υπομονή. Ετοιμαστείτε να βαδίσετε τη γέφυρα επικοινωνίας που ρίχνει ένα άτομο από τα παλιά. Δεν σας συμφέρει να αγνοήσετε τα σημάδια που παρουσιάστηκαν.

Λέων Ο Δίας δίνει προτεραιότητα στην ειλικρίνεια και την ευθύτητα, και η νέα συναισθηματική κατάσταση που διαμορφώνει, αφαιρεί αρκετά από τα βάρη της συνείδησής σας. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή τη συγκυρία. Ένα πρόσωπο που απογοητεύσατε άθελά σας, ετοιμάζεται να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Είστε σίγουροι ότι την έχετε ανάγκη, όμως;

Παρθένος Η σύγκρουσή σας με ορισμένα φιλικά πρόσωπα δεν είναι μόνο λόγος για κλάματα, αλλά και αφορμή για περισυλλογή, Παρθένοι. Έχει έρθει η στιγμή να μάθετε να αξιοποιείτε κάθε περιστατικό που προκύπτει, ανεξάρτητα από το αν σας λυπεί ή όχι. Οι προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό χώρο δεν περνούν απαρατήρητες.

Ζυγός Το απότομο τέλος μιας ερωτικής σχέσης δεν θα ‘πρεπε να γεμίζει με ενοχές μόνο εσάς, Ζυγοί. Αν η άλλη πλευρά το δέχτηκε αψήφιστα και αδιαμαρτύρητα, τότε το τέλος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο και πρέπει να σας προκαλεί ανακούφιση. Ομαλότητα φέρνει στα επαγγελματικά ο Κρόνος, αν και δεν θα λείψουν μερικές ενοχλητικές υπόνοιες.

Σκορπιός Είναι πολύ σημαντικό σήμερα, να λάβετε υπόψη τις γνώμες των γύρω σας, προτού προβείτε σε μη αναστρέψιμες ενέργειες. Ακόμα και η πιο αρνητική άποψη έχει κάτι χρήσιμο να σας προσφέρει. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, Σκορπιοί. Μάθετε να διαχωρίζετε το καίριο από το άκαιρο, γιατί η συμπεριφορά σας έχει αρχίσει να δυσαρεστεί κάποιους.

Τοξότης Καμιά φορά, η σιωπή είναι πολύ πιο ουσιαστική από τα εύκολα λόγια, Τοξότες. Ίσως ήρθε η ώρα να γίνετε οι αφανείς ήρωες της ερωτικής σας ιστορίας και να φυλάξετε όσα έχετε να πείτε, για το τέλος. Εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, που ενισχύονται από την επίδραση της Σελήνης. Δώστε τόπο στην οργή- οι καυγάδες δεν είναι για σας, τώρα.

Αιγόκερως Σήμερα είναι σημαντικό να ιεραρχήσετε ψηλά τις προσωπικές σας ανάγκες και να σταματήσετε να υπηρετείτε αδιαμαρτύρητα τα θέλω όλων των υπολοίπων. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι απ’ ό, τι φαίνεται. Ένα ειδύλλιο που έμεινε στάσιμο, παίρνει ξανά τα πάνω του και διαψεύδει τις μηδαμινές προσδοκίες που είχατε από αυτό.

Υδροχόος Μην απορείτε για τα απαισιόδοξα συναισθήματα που σας καταλαμβάνουν σήμερα, ο Ερμής φταίει για όλα. Σταδιακά, τα πράγματα θα κυλήσουν με ρυθμούς που σας ταιριάζουν περισσότερο, και όλη αυτή η μαυρίλα θα υποχωρήσει. Μια ερωτική συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας κάνε να εφησυχάσετε.

Ιχθύς Η σύγχυσή σας σχετικά με τα συναισθήματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει, θα διαλυθεί χάρη στην επικοινωνιακή ευθύτητα που εισάγει ο Άρης στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να φανερωθούν οι προθέσεις κάθε πλευράς σ’ αυτή την ιστορία. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας- μπορείτε επιτέλους να κάνετε μια αγορά που σχεδιάζατε από καιρό. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα