Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις κάθε είδους, γι’ αυτό αφήστε τους δισταγμούς στην άκρη και αναλάβετε πρωτοβουλία. Υπάρχουν πρόσωπα και καταστάσεις που αδικήσατε. Οι ευκαιρίες να επανορθώσετε δεν θα ‘ναι πολλές. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε τον θυμό ενός ατόμου με εξουσία να σας παρασύρει κάπου που δεν θέλετε.

Ταύρος Είναι μάταιο να περιμένετε έναν δύσκολο χαρακτήρα να σας δοθεί με την πρώτη. Πολιορκήστε στενά, επιστρατεύστε τα δυνατά σας όπλα, και μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο. Άνοδος στα οικονομικά σας, εκεί που δεν την περιμένατε. Προσοχή, μη δώσετε τη

βοήθεια και τη στήριξή σας σε πρόσωπα που δεν την αξίζουν.

Δίδυμος Η Σελήνη σας ωθεί να πάρετε ηγετικό ρόλο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, σήμερα, όπως είναι ο ερωτικός και ο επαγγελματικός. Μη στέκεστε σε λεπτομέρειες, η ουσία βρίσκεται σε συναισθήματα και όχι σε τύπους. Δώστε περισσότερη σημασία σε έναν κοντινό φίλο που δείχνει προβληματισμένος. Η κατάστασή του σας αφορά.

Καρκίνος Αξιοποιήστε την έλξη που ασκείτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο, δημιουργικά, και όχι με μοναδικό στόχο το προσωπικό σας όφελος. Μπορεί να βγει κάτι πολύτιμο και για τους δυο απ’ όλη αυτή την κατάσταση. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανασκεφτείτε μερικές από τις πρόσφατες ενέργειές σας και ενδεχομένως να ζητήσετε συγγνώμη.

Λέων Η πλανητική συγκυρία σας στρέφει προς τα μέσα, στερώντας σας την όρεξη για έντονη κοινωνική ζωή και πληθωρικές συναναστροφές. Ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας, μακριά από το επίμονο βλέμμα του κόσμου. Δώστε μια ευκαιρία σ’ αυτόν που σας προσεγγίζει διαρκώς και κάνει τα πάντα για να τον προσέξετε. Μάλλον την αξίζει.

Παρθένος Μη σπαταλάτε ενέργεια σε ιστορίες που έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δε βγάζουν πουθενά. Η επανάληψη και το φλερτ με τον εθισμό μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν σ’ αυτή τη φάση. Ο Κρόνος αναδεικνύει μια νέα ερωτική προοπτική, που παρ’ όλους τους κινδύνους της, έχει τη δύναμη να σας εξελίξει.

Ζυγός Αρκετή υπομονή κάνατε, Ζυγοί. Τα νεύρα σας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και η εκτόνωση είναι το μόνο λογικό πράγμα που σας απομένει. Μιλήστε χύμα σ’ αυτούς που πρέπει και σταματήστε να κουκουλώνετε τα παράπονά σας. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας φέρει σε αμηχανία σήμερα, αλλά έχετε ό, τι χρειάζεστε για να ξεφύγετε από τη δύσκολη θέση σχετικά εύκολα.

Σκορπιός Τα γρήγορα αντανακλαστικά σας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια άβολη σύγκρουση προτού καλά καλά αυτή έρθει. Μην αναλωθείτε σε αντιπαραθέσεις και καυγάδες, όσο δελεαστικοί κι αν φαίνονται. Η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας, αλλά οι προσπάθειες μερικών να σας ρίξουν, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και σήμερα.

Τοξότης Τοξότες, δεν είστε υποχρεωμένοι να παίξετε με τους όρους κανενός. Μόνο εσείς γνωρίζετε τις πραγματικές σας αντοχές, άρα εσείς είστε και οι αρμόδιοι να αποφασίσετε πότε θα κόψετε επαφές με ένα άτομο που δεν σας ικανοποιεί όπως παλιά. Τα ερωτικά σας περιπλέκονται, καθώς ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας με απροσδιόριστες προθέσεις.

Αιγόκερως Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να παραβλέψετε αρκετά προβλήματα, που, υπό άλλες συνθήκες, θα σας κατέβαλλαν πολύ εύκολα. Εκμεταλλευτείτε το κλίμα που επικρατεί, κυνηγώντας έναν υψηλό ερωτικό στόχο. Τίποτα δεν σας κάμπτει το ηθικό τώρα. Ο Άρης φέρνει μικροεντάσεις στη δουλειά, οι οποίες θα αναδείξουν μια ελαττωματική σχέση που αγνοούσατε.

Υδροχόος Τα πισωγυρίσματα δεν είναι για σας, Υδροχόοι. Ό, τι έγινε, έγινε και πια δεν έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε. Προχωρήστε μπροστά μαζί με τα λάθη και τα σωστά σας. Πλούσια η ερωτική σας ζωή τώρα, αλλά το ενδιαφέρον που αναζητείτε δεν θα φανεί άμεσα. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι απαγορεύεται να απολαύσετε το παρόν με κάθε πιθανό τρόπο.

Ιχθύς Οι Αιγόκεροι και οι Τοξότες σας προκαλούν σύγχιση σήμερα, αλλά οι προθέσεις τους δεν είναι κακές. Όπως και να ‘χει, ελαττώστε τις επαφές σας μαζί τους και συγκεντρωθείτε σε ό, τι σας απασχολεί πραγματικά. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Οι θέσεις σας γίνονται επιτέλους κατανοητές και οι συζητήσεις επί συζητήσεων αρχίζουν να περιττεύουν.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα