Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Βρίσκεστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας χρόνιας ερωτικής σας επιθυμίας, αλλά η βιασύνη σας απειλεί να τα καταστρέψει όλα. Μην εγκαταλείψετε τη στρατηγική σας σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής στα επαγγελματικά. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε, αλλά προσέξτε μην σας γίνει εμμονή η κατάκτησή του.

Ταύρος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείτε νέα πρόσωπα. Οι κλασικές αξίες είναι αυτές που θα ευνοήσουν το συμφέρον σας, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ένα

κοντινό σας άτομο προσπαθεί με πολλούς τρόπους να σας εξομολογηθεί κάτι, αλλά φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει. Βοηθήστε το όσο μπορείτε.

Δίδυμος Σήμερα, ο Δίας σας ωθεί στη δημιουργία συμμαχιών με άτομα που έχουν κοινές ανάγκες με σας. Μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε, Δίδυμοι. Έχει έρθει η ώρα να γίνετε αμείλικτοι. Στον τομέα των ερωτικών, οι απορίες και οι προβληματισμοί σας αυξάνονται. Μη φοβηθείτε να αναμετρηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που τις προκαλεί.

Καρκίνος Είστε σίγουροι πως έχετε ερμηνεύσει σωστά τα ερωτικά μηνύματα που σας στέλνουν οι Ζυγοί και οι Παρθένοι ; Στη θέση σας θα έριχνα άλλη μια ματιά στα δεδομένα μου. Εντάσεις σας περιμένουν στη δουλειά, οι οποίες όμως μπορούν να λυθούν με σχετικά ανώδυνο τρόπο, αν αποφασίσετε να επιστρατεύσετε τη διπλωματικότητά σας.

Λέων Εμπιστευτείτε τους αυστηρούς κριτές σας, όσο επώδυνη κι αν είναι η κριτική που σας ασκούν κατά καιρούς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε φιλοφρονήσεις, Λέοντες. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση σε ένα ειδύλλιο που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Προσπαθήστε, πάντως, να δείτε την κατάσταση χαλαρά και ήρεμα.

Παρθένος Σήμερα, η πλανητική συγκυρία σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με το σώμα, την υγεία και την εμφάνισή σας, τομείς που είχατε παραμελήσει τις τελευταίες μέρες. Μπορείτε να επιφέρετε σημαντικές βελτιώσεις. Ομαλά τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς. Μη φοβάστε τα σκυλιά που γαβγίζουν, όσο απειλητική κι αν είναι η όψη τους.

Ζυγός Έχετε δικαίωμα να αλλάζετε άποψη όσες φορές θέλετε, Ζυγοί. Κανείς, ούτε καν εσείς οι ίδιοι, δεν πρέπει να σας εμποδίσει να εκφραστείτε ελεύθερα για ό, τι σας απασχολεί. Μην βλέπετε αρνητικά την προσπάθεια ενός προσώπου απ’ τα παλιά να σας επαναπροσεγγίσει με νέους όρους. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με πριν.

Σκορπιός Η επιθετικότητα ενός συγκεκριμένου προσώπου είναι στην πραγματικότητα συγκεκαλυμμένο πάθος, που αδυνατεί να εκφραστεί με άλλα μέσα. Δείξτε κατανόηση και κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Μια διαπροσωπική σας σχέση που πρόσφατα δέχτηκε αρκετά πλήγματα, παίρνει ξανά τα πάνω της. Οι κόποι αλλά και η ανοχή σας επιτέλους αποδίδουν ουσιαστικούς καρπούς.

Τοξότης Τα πισωγυρίσματα δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν, Τοξότες. Εστιάστε στο μέλλον σας και αφήστε επιτέλους το παρελθόν ήσυχο. Ο έρωτας δεν μπορεί να περιμένει, κι εσείς τον βάλατε σε υπερβολικά μεγάλη αναμονή. Ο Κρόνος σας βοηθάει να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις που γεννιούνται τώρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δείξτε ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως Η κατάσταση που διαμορφώνεται ανάμεσα σε σας και έναν στενό φίλο δε συμφέρει κανέναν. Βρείτε το θάρρος να επισημάνετε τις προβληματικές πτυχές αυτής της σχέσης, διαφορετικά το τέλος θα έρθει πριν προλάβετε να το επιλέξετε. Πρόοδος στα ερωτικά σας, παρά το κλίμα κόντρας που επικράτησε τελευταία ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας.

Υδροχόος Μη βιαστείτε να ερμηνεύσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο την απουσία ενός προσώπου που σας έλκει ερωτικά. Η στάση του βασίζεται σε στοιχεία που δεν έχουν περιέλθει ακόμα στην αντίληψή σας. Υπομονή. Σταθερά ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Αποφύγετε τις επαφές με άτομα που έχουν ροπή στον καταναλωτισμό.

Ιχθύς Τα θελκτικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου που μπήκε στη ζωή σας ξαφνικά, μπορούν να σας παρασύρουν σε συναισθηματικές καταστάσεις που ούτε καν υποψιάζεστε αυτή τη στιγμή, Ιχθείς. Προσπαθήστε να εμβαθύνετε περισσότερο- η επιφάνεια θα σας βλάψει. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας, όσο ανυπόφορη κι αν μοιάζει φαινομενικά. Τη χρειάζεστε και σας χρειάζεται.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα