Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Η πορεία των οικονομικών σας βελτιώνεται θεαματικά, και τα στόματα που είχαν ανοίξει για να σας αμφισβητήσουν, κλείνουν μια για πάντα. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, Κριοί, και μην εμπιστεύεστε την κρίση ατόμων που αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση του προσωπικού τους συμφέροντος. Σταθερά τα ερωτικά σας τώρα. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ταύρος Τα θέματα υγείας και ευεξίας είναι ιδιαίτερα επίκαιρα τώρα, γι’ αυτό μην υποτιμήσετε ούτε λεπτό τις αφορμές που σας προτρέπουν να τους δώσετε προσοχή. Ένα σχετικό περιστατικό σας φέρνει πιο κοντά σε ένα συγγενικό πρόσωπο. Η

λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα επαγγελματικά σας, σήμερα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.

Δίδυμος Είστε αρκετά ευάλωτοι από συναισθηματικής πλευράς, αλλά η αδυναμία σας μπορεί εύκολα να αποδειχθεί προτέρημα. Χρησιμοποιήστε την οριακή ψυχολογική σας κατάσταση για να φέρετε κοντά σας εκείνον που αποστάτησε. Ευχάριστο το οικογενειακό κλίμα σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάποια από τα κλασικά λάθη του παρελθόντος και θα δείτε ότι η εξέλιξη των σχέσεων δεν αποτελεί απίθανο σενάριο.

Καρκίνος Το επαγγελματικό σας αισθητήριο είναι ιδιαίτερα οξυμένο τώρα, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε με προσοχή. Δείξτε ενδιαφέρον για τις ασυνήθιστες προτάσεις και όχι για τα σενάρια που θα σας αφήσουν στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρίσκεστε. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τις ταραγμένες σας σχέσεις με ένα σημαντικό πρόσωπο.

Λέων Το ερωτικό παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία σήμερα. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε απόλυτες εξηγήσεις για κάθε κρυφή πτυχή της ερωτικής σας ζωής. Αφήστε το πράγμα να εξελιχθεί μόνο του, και σιγά σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Η βοήθεια των Ζυγών, πάντως, είναι σημαντικότερη απ’ ό, τι νομίζετε.

Παρθένος Μια επένδυση από το παρελθόν αρχίζει να αποδίδει καρπούς, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Μείνετε πιστοί σε όσα χτίσατε με κόπο και εμπιστευτείτε μέχρι τέλους το ένστικτό σας. Κάποιο πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος δεν σας τα λέει πολύ καλά. Ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την αλήθεια μόνοι σας.

Ζυγός Απαγκιστρωθείτε από τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας κρατήσουν με το ζόρι στο παρελθόν. Η θέση σας δεν είναι εκεί, και το ξέρετε καλά. Οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι έχουν τη δύναμη να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες- εμπιστευτείτε τους. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, αλλά το υπερβολικό θάρρος μπορεί να προξενήσει προβλήματα.

Σκορπιός Σήμερα, γίνεστε μάρτυρες μιας απότομης αλλαγής στη συμπεριφορά ενός δικού σας ατόμου, η οποία θα έχει περισσότερες συνέπειες απ’ όσες φαντάζεστε, στην ψυχολογία σας. Ερευνήστε διεξοδικά την υπόθεση, προτού βγάλετε συμπεράσματα. Ο Δίας σας δίνει το σθένος που σας έλειπε, για να επιλύσετε οριστικά μια προβληματική κατάσταση στη δουλειά.

Τοξότης Η στρατηγική σας στον τομέα των αισθηματικών είναι πιο ευθύβολη από ποτέ, κι αυτό σιγά σιγά γίνεται εμφανές σε πολλά επίπεδα. Η περίοδος όμως είναι κρίσιμη, κι εσείς δεν πρέπει να υποκύψετε σε ψυχολογικούς εκβιασμούς. Η επιρροή που σας ασκεί ένα μικρότερο σε ηλικία άτομο, ενδέχεται να αποβεί καταστροφική σήμερα.

Αιγόκερως Κάποιες λέξεις λέγονται απλώς για να λεχθούν. Δεν υπάρχει λόγος να κολλάτε σε τύπους, όταν το νόημα είναι ξεκάθαρο και εντελώς διαφορετικό από το περιτύλιγμα. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, Αιγόκεροι. Οι κρούσεις των Υδροχόων είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, αλλά και επικίνδυνες. Χειριστείτε τους με προσοχή και μην τους απωθήσετε με τον αρνητισμό σας.

Υδροχόος Αρκετά ασχοληθήκατε με λόγια, υπόνοιες και υποθέσεις. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στο τραπέζι και να συζητήσετε χωρίς υπεκφυγές αυτό που σας απασχολεί με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για ενδεχόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η κατάσταση, πάντως, δεν είναι όσο δραματική νομίζετε.

Ιχθύς Ένα νέο ειδύλλιο κάνει την εμφάνισή του, αλλά οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εδραιώνεται, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις παλαιότερες εμπειρίες σας. Μείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τις επιπολαιότητες σ’ αυτή τη φάση. Η Σελήνη παίζει λίγο με τη διάθεσή σας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σας κάμψει το ηθικό σήμερα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα