Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς σήμερα, κι απ’ ό, τι όλα δείχνουν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το άνοιγμα που είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Προσοχή, όμως, Κριοί, μην υπερβείτε το αναγκαίο μέτρο. Ανατροπές σας περιμένουν στα ερωτικά. Μη βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για αβέβαια συναισθήματα.

Ταύρος Μην ενδώσετε σε καυγάδες σήμερα, όσο μεγάλος κι αν είναι ο πειρασμός. Τα κέρδη θα είναι σίγουρα πολύ λιγότερα από τις απώλειες, σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας με έναν κοντινό σας άνθρωπο αρχίζουν να αποκαθίστανται μετά από ένα μεγάλο διάστημα προστριβών.

Εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο της Αφροδίτης όσο περνάει από το χέρι σας.

Δίδυμος Αν έχετε προβλήματα στη συνεννόηση με έναν συνάδελφο ή τέλος πάντων με κάποιο πρόσωπο που είστε αναγκασμένοι να συναναστρέφεστε, είναι καλύτερο να ζητήσετε τη διαμεσολάβηση ενός τρίτου. Μια ουδέτερη ματιά θα ευνοήσει τους πάντες. Σταθερή η κατάσταση των οικονομικών σας μετά από μερικά σκαμπανεβάσματα. Μην προκαλείτε τη μοίρα σας, όμως.

Καρκίνος Μπορεί να αισθάνεστε παντοδύναμοι, Καρκίνοι, αλλά, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, πάντα υπάρχει κάποιος εκεί έξω, ικανός να εντοπίζει τις αδυναμίες σας. Δεν είναι κακό να εκτίθεστε πού και πού, προκειμένου να ζήσετε. Διευθετήστε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που εκκρεμεί. Μην αναθέσετε σε κάποιον άλλο ό, τι μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας.

Λέων Αρκετά με τη βολιδοσκόπηση και τις κινήσεις εκ του ασφαλούς, Λέοντες. Ο Δίας σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να κάνετε ευθεία κίνηση προς το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου, και οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση μπορεί να αποβεί εις βάρος σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά αρχίζει σιγά-σιγά να σας προσεγγίζει εκ νέου. Μην είστε αρνητικοί απέναντί του.

Παρθένος Μια ερωτική σχέση σοβαρεύει απότομα, βρίσκοντάς σας εν μέρει απροετοίμαστους. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πρόκειται να κάνετε, πριν προχωρήσετε παρακάτω. Δεν διακυβεύονται μόνο τα δικά σας συναισθήματα, Παρθένοι, και οι αντιπάθειες είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να προκαλέσετε τώρα. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, ακόμη κι αν δεν είναι εμφανής με την πρώτη ματιά.

Ζυγός Προσοχή στις παρορμήσεις σας σήμερα, γιατί τείνουν να σας οδηγούν σε λανθασμένες κατευθύνσεις, που πολύ γρήγορα θα μετανιώσετε. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για κάτι. Ο Ερμής φέρνει στην επικαιρότητα ένα θέμα που θεωρούσατε λήξαν, προκαλώντας σας να το επανεξετάσετε. Αποφύγετε τα γρήγορα συμπεράσματα.

Σκορπιός Επιτέλους καταφέρνετε να βάλετε τις προτεραιότητές σας σε μια σειρά, και το άγχος το προηγούμενων ημερών μειώνεται σημαντικά. Αυτή τη φορά, δοκιμάστε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στον έρωτα, όπως κι αν αυτός προκύπτει. Η απαισιοδοξία των άλλων δεν σας αφορά. Αν χρειαστεί, αποστασιοποιηθείτε από εκείνους που σας “ρίχνουν” με κάθε ευκαιρία.

Τοξότης Μην συμφωνήσετε σε τίποτα, αν δεν είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε καλά περί τίνος πρόκειται. Είτε έχετε να κάνετε με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, είτε με κάποια διαπροσωπική σχέση, είναι προτιμότερο να μάθετε από πριν τις προθέσεις των άλλων. Ο Ήλιος σας ανεβάζει τη διάθεση, επιτρέποντάς σας να δείτε ένα πρόσωπο με άλλο μάτι.

Αιγόκερως Έχει έρθει η ώρα να διακόψετε κάποιες παθογόνες συνήθειες, γιατί οι αντοχές σας (σωματικές και ψυχικές) δεν είναι όσο ισχυρές πιστεύετε, Αιγόκεροι. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, υποβοηθούμενοι από τη θέση του Άρη. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Η προοπτική μονιμότητας είναι τώρα κάτι παραπάνω από πιθανή.

Υδροχόος Η κοινωνική σας ζωή παίρνει μια ασυνήθιστη τροπή τώρα, Υδροχόοι, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα να μην εκτεθείτε σε κακόβουλα μάτια. Εμπιστευτείτε μόνο εκείνους που ξέρετε καλά. Ρευστά τα πράγματα στα ερωτικά σας, καθώς πολλά ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά, περιμένοντας μια απάντησή σας. Μην κρατάτε σε αναμονή εκείνους που υπολογίζουν σε σας.

Ιχθύς Η Αφροδίτη βελτιώνει δυναμικά την κατάσταση των ερωτικών σας, αλλά τα προβλήματα που σας απασχολούν, δεν θα εξαφανιστούν, μέχρι να αποφασίσετε να τα αντιμετωπίσετε υπεύθυνα. Έντονες οι προστριβές στον χώρο της δουλειάς, αλλά θα λάβετε την υποστήριξη που περιμένετε, πιο ενισχυμένη από ποτέ. Έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσετε αυτό ακριβώς που αξίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα