Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να προτρέξετε ή να υπερβάλετε σήμερα, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Καλύτερα να αφήσετε το πράγμα να κυλήσει μόνο του, και, ό, τι είναι να αντιμετωπίσετε, θα το αντιμετωπίσετε όταν έρθει. Προσοχή στους Καρκίνους που σας προσεγγίζουν με ερωτικά κίνητρα. Είναι πολύ επικίνδυνοι.

Ταύρος Η υποχρέωση να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ανακύπτει τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Μη μένετε άλλο αδρανείς, Ταύροι, όσο βολική κι αν είναι αυτή η στάση για την ψυχολογία σας. Υπάρχει κόσμος που κρέμεται απ’ τα χείλη σας, αυτή τη στιγμή. Ο Δίας σας δίνει το

κουράγιο που χρειάζεστε, για να κάνετε ένα μαζικό ξεσκαρτάρισμα στον κύκλο σας.

Δίδυμος Η επαφή σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναπτερώσει θεαματικά το ηθικό σας, αλλά, παράλληλα, θα σας προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε και τι χρειάζεστε πραγματικά. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μην πιέσετε κανέναν για να μην πιεστείτε κι εσείς αντίστοιχα. Ο προγραμματισμός είναι το παν, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος Μην ασχολείστε με ερωτικές ιστορίες που δεν σας αφορούν άμεσα, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο σας ζητηθεί επίμονα. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στα δικά σας προβλήματα και να χρεωθείτε μόνο τα δικά σας σφάλματα. Έχετε τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους από κοντά, σήμερα. Μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά.

Λέων Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η υπομονή σας αρχίζει να εξαντλείται. Ευτυχώς, ο Άρης σας ωθεί σε μια ενέργεια που αναβάλλατε για καιρό, και που θα σημάνει το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης εκμετάλλευσης. Δώστε σημασία μόνο στα λόγια που λέγονται ευθέως (ειδικά όσον αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις). Οι υπόγειες κουβέντες δεν σας αφορούν καθόλου.

Παρθένος Μη βιαστείτε να κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις, που δεν θα μπορέσετε να ανακαλέσετε εύκολα. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να βγάλετε το πολυπόθητο πόρισμά σας, σχετικά με την εξέλιξη των αισθηματικών σας ζητημάτων. Αξιοποιήστε άμεσα και πονηρά την εύνοια που σας δείχνει ένα πρόσωπο εξουσίας. Η συγκυρία δεν θα είναι ευνοϊκή για πολύ ακόμα.

Ζυγός Η Αφροδίτη δίνει νέα πνοή στα ερωτικά σας, απαλλάσσοντάς σας από ένα ασήκωτο βάρος που κουβαλούσατε για καιρό. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με ιστορίες που τελείωσαν άδοξα και σας προβληματίζουν πολύ περισσότερο απ’ ό, τι σας χαροποιούν. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Θετική η χημεία σας με τους Κριούς σήμερα.

Σκορπιός Μη δώσετε σε κανέναν το δικαίωμα να σας αμφισβητήσει σήμερα (ακόμη κι αν εσείς οι ίδιοι δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας). Είναι σημαντικό να πλασάρετε μια ισχυρή και αυστηρή εικόνα, ιδίως στον τομέα των επαγγελματικών. Σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η διπλωματία είναι αυτή που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που έχετε περιέλθει.

Τοξότης Οι αντιπερισπασμοί θα είναι πολλοί σήμερα, αλλά εσείς οφείλετε να εστιάσετε στον πρωταρχικό σας στόχο, αδιαφορώντας για το τι εξελίσσεται παράλληλα. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα ταυτόχρονα, Τοξότες. Ο Ερμής σας προκαλεί αρκετές μεταπτώσεις σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ. Κάντε λίγη υπομονή.

Αιγόκερως Μην αφήσετε κανέναν να σας βάλει να διαλέξετε ανάμεσα στον έρωτα και τη δουλειά. Μόνο εσείς γνωρίζετε ποιες ισορροπίες θα κρατήσετε μεταξύ των συγκρουόμενων τομέων της ζωής σας, επομένως οι συμβουλές και οι υποδείξεις των άλλων περιττεύουν. Άνοδος στα οικονομικά σας. η εγκράτεια και η υπομονή σας επιτέλους ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος Μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν κι αυτοί. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας στον ερωτικό τομέα, λέγοντας ένα δύσκολο όχι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να έχει προσδοκίες από εσάς. Μην παραλείψετε να διευθετήσετε ένα κρίσιμο γραφειοκρατικό θέμα, που έχει τη δύναμη να σας πάει πολύ πίσω στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς Η γνωριμία σας με καινούργια πρόσωπα είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό, τι πιστεύετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ποντάρετε στο ταμπεραμέντο και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, για να ξεπεράσετε οριστικά το ζοφερό σας παρελθόν. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στις οικογενειακές και τις στενές φιλικές σας σχέσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα